Druhý ročník MISS Prima křivky zná svou vítězku!

Druhý ročník MISS Prima křivky zná svou vítězku!

V Divadle Hybernia proběhl druhý ročník soutěže o nejkrásnější ženu oblých tvarů ČR a SR, který neušel pozornosti ani redakci magazínu moda.cz.

V Divadle Hybernia o víkendu vyvrcholil druhý ročník soutěže o nejkrásnější ženu oblých tvarů ČR a SR, jehož finále si nenechala ujít ani naše redakce.

Adrenalinového zahájení, které bylo cítit benzínem, se profesionálně zhostil Roman Körber. Motokrosový závodník do své show zahrnul i Radka Johna s organizátorkou Markétou Zámyslickou a moderátora Petra Vacka, kteří se na moment ocitli pod koly jeho motorky.

 

Finalistky plné krásy soutěžily ve třech disciplínách, které známe i z jiných soutěží krásy včetně České Miss. Nejprve absolvovaly krátký, výstižný rozhovor, který vystřídala volná disciplína. Zde dostalo volný průchod nadání jednotlivých dívek a tak se zpívalo, tančilo a dokonce i kouzlilo. Mezi nejlepší vystoupení však patřilo baletní vystoupení 2. vicemiss Simony Zrůstové, či vázání kytice v podání 1. vicemiss Markéty Nagyové. Největším lákadlem však byla módní přehlídka v šatech Big and Beautiful s choreografií Kristýny Sklenářové.

 


                Na finálovém večeru zahrál a naživo zazpíval Michal Penk 

Všechny tři vítězky včetně Miss Prima křivky pro rok 2014 Pavly Procházkové, vybírala odborná porota, do které usedli Linda Finková, hudebník a herec Felix Slováček jr, herec, redaktor a moderátor Tomáš Kraus, poslanec parlamentu ČR, hudebník, pilot a syn Karla Černocha, Marek či renomovaný fotograf Petr Kučera. Předsedou poroty byl ustanoven Radek John.

 

Díky exkluzivnímu partnerství Miss Prima křivky s TV Prima Love se do hlasování nově mohli zapojit i příznivci oblých křivek, kteří hlasovali online na webových stránkách TV Prima a nakonec tak zvolili Kateřinu Vejnarovou, která získala nový titul MISS Prima křivky-cena TV Prima love 2014.

 

Zdroj: primakrivky

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram