Jak cvičí modelky?

Jak cvičí modelky?

Který sport nebo posilování mají v oblibě momentálně jedny z nejžádanějších modelek? Domácí posilovny a běhání vedou.

Modelky se udržují v kondici zdravou životosprávou a samozřejmě i pohybem. Někdo má doma vlastní tělocvičnu, některé z nich navštěvují skupinové lekce, jiné si nechávají vytvářet programy posilování na tělo. Téměř všechny modelky si ale oblíbily na cvičení a posilování materiál spandex. Najdou se ale i ty, které si jdou zaběhat do parku v mikině a čepici. A je jim to úplně jedno.

Romee Stijd má doma vlastní tělocvičnu. A jak vidíte, na výběr má z několika posilovacích strojů i pomůcek, jakou je třeba obyčejná posilovací guma. I ta umí zázraky.

Karlie Kloss má svůj vlastní individuální program ve studiu modelFIT v New Yorku, kde ji celou zdravou životosprávu šijí na tělo. Jak je vidět, Karlie ráda cvičí ve vzorech.

Myla Dalbesio je důkazem toho, že cvičení vás nemusí stát ani korunu. Oblékne se co nejpohodlněji a vyrazí si zaběhat do nejbližšího parku.

Zaběhat si chodí i Alessandra Ambrosio. V Kalifornii, kde Ales bydlí, jsou na to ideální podmínky.

Vanessa Axente běhá pořádně nabalená. Aby ne, v maďarských lesích je teď pořádná zima!

Doutzen Kroes pochází z Nizozemí, tudíž je jízda na kole jasnou součástí jejího každodenního života. Za svou postavu ale nevděčí jen kolu, hodně času tráví i v posilovně.

Hilary Rhoda si pro svaly chodí na lekce SoulCycle. Jedná se o lekce na rotopedu, které jsou posledních pár let ve Spojených státech velmi oblíbené.

A máme tady i jednu tenistku. Constance Jablonski si chodí zahrát do tenisového klubu na Manhattanu.

Valentina Zelyaeva cvičí ve své domácí posilovně jógu. Jak jinak než celá oblečené do Ralpha Laurena, jehož je již několik let tváří.

Jógu si oblíbila i Joan Smalls, která u ní má překrásný výhled.

Kelly Gale je do posilování tak zamilovaná, že kvůli němu klidně vstane v 6 hodin ráno. A navíc u čehokoli pohybového dovede vypadat skvěle.

Foto: vogue.com, Pinterest, naludamagazine.com
diet-weight-lose.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram