A je to tu, odstartoval první ročník soutěže Gay Roku

A je to tu, odstartoval první ročník soutěže Gay Roku

Gay komunita v Čechách zažívá obrodu. Konečně se totiž dočkala skutečně transparentního projektu. Za podpory známých osobností a mediálních partnerů dnes odstartoval Gay Roku.

Česko se od dnešního dne může pochlubit další gay soutěží krásy, která má být a doufejme, že i bude lepší obdobou kontroverzní soutěže GAYMAN, od kterého se takzvaně menšinová komunita v minulosti spíše distancovala.

Želízkem v ohni je zcela nový projekt GAY ROKU, jehož první ročník k dnešnímu dni oficiálně započal v pražské kavárně Lifestyle Cafe & Lounge Farrango, kterou zaplnil hojný počet známých osobností a zástupců mediálních partnerů včetně všudypřítomných fotografů. Mezi známými osobnostmi se blýskli Anife Vyskočilová, Petra Černocká, Martina Pártlová, Dominika Kadlčková, ale také stylista Filip Vaněk, Jan Bendik, Aleš Cibulka či Jaro Smejkal a mnoho dalších.

Tiskovou konferenci, která první ročník soutěže odstartovala a na které nemohla chybět ani naše redakce coby jeden z mediálních partnerů, moderovala skvělá a bezprostřední Eva Decastelo společně s Janem Jakubcem, které svým osobitým stylem doplňovala činoherní dáma Národního divadla v Praze, stále svěží a usměvavá Luba Skořepová.

GAY ROKU je soutěží nejen krásy, ale především vnitřních hodnot a inteligence zúčastněných, kteří se od 1. listopadu 2014 do 13. března 2015 do soutěže přihlásí, ať už na stránkách www.gayroku.cz, či náborových castinzích v rámci Česka i Slovenska, z nichž vzejde osm až dvanáct finalistů, kteří se budou moci těšit na finálový galavečer, který se uskuteční v červnu 2015 v Praze.

A rozhodně ani zde nebudeme chybět. Podle toho co jsme prozatím mohli vidět, máte se na co těšit!

 

Zdroj: Redakce Moda.cz, GayRoku.cz
Foto: Boyler.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram