Kabelky z nové kolekce Hermés jaro/léto 2014 hýří barvami

Kabelky z nové kolekce Hermés jaro/léto 2014 hýří barvami

Kabelky francouzské značky Hermés jsou jedny z nejluxusnějších a nejžádanějších kabelek. Letní kolekce plná jasných barev přichází s novými zajímavými modely, jako je například oboustranná kabelka.

Nová kolekce ručně šitých kabelek Hermés ožila jasnými barvami. Trendem jsou teplé letní barvy, jako je tyrkysová, limetková, červená a oranžová.

Pro značku Hermés jsou typické čisté linii, které si stále zachovávají svou eleganci. Nechybí také tlumené barvy klasických odstínů velbloudí, smetanové a hnědé.

V kolekci se tradičně odráží inspirace z jezdectví. Takovým originálním kouskem je například model Picotin Lock. Kabelka byla inspirována tzv. nosebag taškou na obilí typického tvaru, která byla dávána na nos koním nebo mulám, aby mohli pokračovat v chůzi a zároveň si pochutnávat.

 

Tento model je originální především nevšedním tvarem. Jednoduché linie doplňují surové okraje. Kabelka je praktická a pevně ukotvena na čtyřech kovových nohách.

Dalším zajímavým modelem z letní kolekce je oboustranná kabelka. Kabelka je vyrobena z tradiční teletiny, kdy vnitřní a vnější strana má odlišný odstín, nebo z teletiny v kombinaci s kůží z mississippského aligátora. V podstatě máte dvě kabelky v jedné, jednoduchou klasiku nebo trošku exotiky. Záleží jen na vás, na co máte zrovna chuť.

Kolekce luxusních kabelek té nejvyšší kvality je dále obohacena o tašky se zajímavými grafickými potisky. Motiv „Brazílie“ zdobí hedvábí, z kterého jsou tašky vyrobeny. Spodní část je zpevněna měkoučkou teletinkou.

Zdroj: hermes.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram