Muž roku 2015 zná své finalisty

Muž roku 2015 zná své finalisty

Soutěž o nejkrásnějšího Čecha Muž roku zná svých dvanáct finalistů. Podívejte se na přehlídku krasavců, kteří pózovali v pražském podniku.

I letos proběhne soutěž o nejkrásnějšího Čecha Muž roku. Organizátor soutěže David Novotný představil v oblíbeném pražském podniku Cafe Cafe dvanáct finalistů, kteří se v srpnu v Náchodě o tento titul utkají.

Kromě dvanácti finalistů, kteří na místě mimo jiné vyzkoušeli i nové vozy JEEP, dorazila do pražského podniku celá řada známých osobností včetně Daniely Šinkorové, Kamily Nývltové, Moniky Marešové nebo Světlany Nálepkové a České Miss 2015 Nikol Švantnerové, která zažertovala a prozradila, že i přestože je šťastně zadaná, některého z finalistů by si vybrat dokázala. Obhlížení mladých mužů si ale nenechala ujít ani krásně vypadající Katka Kornováči Míša Dolinová.

 

 

Zájem ze strany českých mužů o letošní ročník soutěže byl skutečně masivní a výběr z celkově 911 přihlášených nebyl vůbec jednoduchý, ale podařilo se. Dvanáctka kandidátů nejrůznějších povah a povolání už se velmi těší nejen na soustředění v Hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují, které se uskuteční v červenci, především ale na srpnové finále, kde muži předvedou módu od internetového obchodu Mall.cz ze sekce značková móda a spodní prádlo a plavky 69SLAM.

 

 

Absolutní vítěz, o kterém se rozhodne 21. srpna v Beránku, bude i letos reprezentovat Českou republiku na soutěži Mister International. Další vítězové pak poletí na Mister Global, Mister Universe a nově i na Mister United Continents.

Přehled finalistů

1. David Šváb
store manager, 22 let, Čáslav,

2. Jakub Kraus
podnikatel, 26 let, Liberec,

3. Richard Habr
student, 22 let, Praha,

4. Filip Brejška
student, 21 let, České Budějovice,

5. Tomáš Martinka
vodní záchranář a student, 25 let, Most,

6. Josef Mádl
student a projektový manažer, 24 let, Prachatice,

7. Michal Šváb
barman, 22 let, Praha,

8. Jakub Novotný
student, 22 let, Mariánské Lázně,

9. Michal Mařík
student, 23 let, Strakonice,

10. Jan Vurm
student, 25 let, Poděbrady,

11. David Kovář
kontrolor kvality, 28 let, Letohrad,

12. Andreas García
obchodní zástupce, 25 let, Praha,

 

Zdroj: muzroku.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram