The Neon Demon – v hlavní roli Saint Laurent, Giles a Armani

The Neon Demon – v hlavní roli Saint Laurent, Giles a Armani

Nový atypický horor režiséra Nicolase Winding Refna zve diváka do prostředí losangeleského módního průmyslu, který nemůže být ochuzen o návrháře světového formátu.

Zatímco kinosály po celém světě, Česko přitom nevyjímaje, zahřívá očekávané pokračování souboje lidstva s mimozemskou civilizací ve snímku Den nezávislosti: Nový útok, je už téměř na spadnutí i česká premiéra nového filmu režiséra Nicolase Winding Refna The Neon Demon, jehož děj je zasazen do módního prostředí.

Krom hereckého umu hvězd jako Elle Fanning, Jena Malone, Keanu Reeves, Christina Hendricks, Abbey Lee a dalších se logicky můžeme těšit i na velice originální a povedené modely světově uznávaných módních značek, přičemž tu nejhlavnější roli zde získal Saint Laurent, Giles Deacon či Armani.

Koprodukční mystery hororový film, za jehož vznikem stojí Francie, USA a Dánsko, vypráví o začínající mladé modelce Jesse ztvárněné Elle Fanning, která nachází své nové útočiště v Los Angeles, které jí má přinést štěstí a slávu. Její mládí a vitalita má ale padnout za oběť skupině žen posedlých krásou, které se jí budou snažit za každou cenu zmocnit.