Oboustranné pončo v podání TIQE by Petra Balvínová

Oboustranné pončo v podání TIQE by Petra Balvínová

Česká designérka vytvořila oboustranné originálně variabilní pončo se širokým límcem. Hit letošního podzimu, který musíte vlastnit.

Pončo bezesporu patří mezi hlavní módní trendy pro letošní podzim a zimu. Koneckonců několik jeho variant a typů na to, jak jej nosit a kde jej také vybrat jsme vám už nabídli v předchozích příspěvcích.

A jelikož nás tento ikonický kousek westernového střihu, který by měl být tento rok nedílnou součástí šatníku každé moderní ženy, v nás mnohé zanechal a hodláme se mu věnovat i nadále. 

Svým střihem lichotí každé postavě a díky skvělé kombinovatelnosti doplní elegantní model na vysokých podpatcích i ležérní look se sportovní obuví. Bez ohledu na konfekční velikost vám pončo nabízí mnoho variant a způsobů nošení pro různé příležitosti. Bylo by asi zbytečné se opět zmiňovat o jeho dostupnosti, protože na něj narazíte prakticky na každém rohu.

Co byste ale řekla na pončo od známé české módní návrhářky?

Do kolekce podzim-zima 2015/16 zakomponovala pončo také česká návrhářka Petra Balvínová a vytvořila oboustranné originálně variabilní pončo se širokým límcem, vyrobené z kvalitního kašmíru, podšité nepromokavým materiálem pro nošení v nepříznivém deštivém počasí. To vše dává ponču větší rozměr možnosti nošení, včetně řešení dilema, zda volit model jednobarevný či se vzorem. 

  

  

Ať už ve volném stylu či svázaný tenkým páskem, který vytvoří štíhlou siluetu, pončo nabízí maximální pohodlí, podtrhuje ženskost a dodává svojí nositelce eleganci a sofistikovaný vzhled. Hřejivý kašmír lze vybírat z pěti barevných odstínů a barvu lze zvolit také u podšívky. Pončo je šité na míru a každá klientka si tak může vytvořit svůj jedinečný model s vlastní barevnou kombinací.