Ochutnávka z kolekce Isabel Marant S/S 2015

Ochutnávka z kolekce Isabel Marant S/S 2015

Isabel Marant představila světu malou ochutnávku ze své připravované kolekce pro sezónu Jaro/Léto 2015, v které si přijdou na své všechny milovnice nespoutané elegance a stylu.

Konzervativní a přece lhostejné, elegantní a ležérní zároveň, stylový design ale nikdy domýšlivý… Taková je módní tvorba Isabel Marant plná čistých linií a zajímavých detailů.

Pokud se vám zdá, že připravovaná kolekce bude nudná, mýlíte se. Isabel propůjčuje jednoduchým, praktickým i elegantním modelům nespoutanost a osobitost. Jde o víc než běžné halenky, šaty, saka a kalhoty do práce. Samotné modely v nás probouzí energii a pohodovou atmosféru.

Z prvních lookbookových fotografií na nás dýchá neformální luxus, což bylo i záměrem francouzské návrhářky.

 

Modelka Andreea Diaconu a vydařené fotografie přesně vystihují línou atmosféru začínajícího jara. Na fotografiích zaujímá lehce nedbalý postoj, což podtrhuje přirozenost a nenucenost kolekce. Celkovou uvolněnost začínajícího roku vyjadřují také zdobené pantofle, mokasíny a volné košile.

 

Kolekce je z větší míry inspirována hlavně pánskými kabáty a saky.

 

Tato kolekce nepochybně nastaví jeden z trendů nadcházející sezóny, kterou ovládne minimalismus s výraznými detaily a jednoduchost kombinování nejrůznějších stylů.

Foto: vogue.fr

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram