Paletky očních stínů, se kterými si v létě vyhrajete

Paletky očních stínů, se kterými si v létě vyhrajete

Možná se v létě snažíte líčení omezit, možná si ale říkáte, že je to pravá doba pro experimenty. Pro obě dvě skupiny přinášíme přehled ideálních paletek do slunných dnů.

Nejdříve se zastavme u těch z vás, které v létě rády odložíte těžké líčení, vrstvy pudru, tvrdé linky a chcete si odpočinout od precizního líčení, které je potřeba stále poupravovat. V těchto dnech jsou milovány paletky nude očních stínů, které prozáří oko a častokrát jeden odstín dokáže vystínovat celé oko. Skvělým příkladem je samozřejmě paletka Naked 1,2,3 od Urban Decay.

Není ale třeba investovat hned do velkých a drahých paletek.Obdivovaná Naked má totiž u většiny značek své dvojnice. Po těch lepších se poohlédněte u značek W7 (paletka In the Buff), Sleek (Oh so special/Au Natural) nebo Catrice, kterou je možné sehnat i v českých drogeriích. 

 

Pokud rády ladíte líčení k letním šatům nebo třeba k doplňkům, skvělou službu vám poskynout paletky s pastelovými odstíny. Zvláště u nich je potřebná skvělá pigmentace, jinak na očích budou rozdílné stíny vypadat totožně. K dobré pigmentaci jim můžete dopomoci použitím bílé tužky jako podkladu. A kde pigmentované paletky hledat? Tam, kde vždycky. U značky Sleek v podání I-candy či Snapshots. Velké paletky se spoustou odstínů najdete také u Coastal Scents (88 eyeshadow palette) nebo jejich levnější variantu na ebay.

 

A nakonec k nejodvážnějšímu! Ty z vás, které si léto užíváte s líčícími experimenty, zaručeně zaujmou paletky plné křiklavých odstínů, které nabízí třeba značka Mac, ale seženete je i v Sephoře, u Sedony Lace či u Sleeku. Do té doby, než některou z nich vlastníte, nenapadne vás, kolik možných kombinací bude vypadat naprosto skvěle! Perfektně pigmentovanou paletku s příjemnou konzistencí zakoupíte asi nejlevněji od Sleek, kde si můžete vybrat mezi Del Mar, Rio Rio nebo Acid. 

  

Zdroj: erbandecay.com
sleek.com
sedonalace.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram