Pánové, tyhle boxerky si pořiďte

Pánové, tyhle boxerky si pořiďte

Bílé boxerky jsou nuda a kostkovaných trenek už máte doma dost? Naprosto rozumíme. Proto jsme vybrali boxerky, které mají nápad.

Jedny bílé Calvin Klein s gumou a náležitým nápisem, jedny šedé a jedny černé. Jasně, pokud kupujete značkové spodní prádlo, tohle doma nemáte jednou, ale alespoň třikrát. Jenže i mainstreamové značky jako Calvin Klein vyrábí kromě basic jednobarevných trenýrek a boxerek také zábavnější a nápaditější modely. Třeba pruhované nebo s černobílým jemným vzorem, takže na 100 % zaujmou, ale pořád jsou jak to říci... dostatečně chlapské?! Žádné boxerky s růžovými srdíčky, prostě jen vzory, které budou bavit vás i vaši holku!

  
Modro-bílé boxerky Jack&Jones 179 Kč ; Pruhované boxerky Calvin Klein 799 Kč ; Boxerky s motivem léta Jack&Jones 179 Kč

A přestože s popsanými gumami, které spousty mužů točí, nic nezmůžeme, věřte, že boxerky se vzorem přitáhnou pozornost více na svůj vzor než nápis na gumě. Třeba značka John Frank má ve svém repertoáru daleko více trenek s barevnými potisky, a navíc jsou také za super cenu. (Oproti CK o několik stovek levnější. Pochopitelně.) Pro ty, kteří však rádi nechají značkovou gumu vykukovat z kalhot, jsou vzorované trenýrky hotový ráj. Protože přitáhnete pohledy nejen k nápisu, ale i vzoru. Líp už to jít nemůže...

  
Černo-bílé boxerky Guess Jeans 599 Kč ; NEW YORK boxerky John Frank 199 Kč ; Černo-bílé boxerky Calvin Klein 799 Kč

Více tradičních basic bílých a černých boxerek najdete na answear.cz. No a samozřejmě i více těch vzorovaných, které mají daleko větší šmrnc!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram