The Proposal: Nový film od Cartier oslavující lásku

The Proposal: Nový film od Cartier oslavující lásku

Oslava lásky a neočekávaná vyznání, to jsou témata nového krátkého filmu šperkařského domu Cartier: The Proposal, který vás zanese do romantické Paříže.  

The Proposal, krátký film od Cartier oslavující lásku, režíroval britský režisér Sean Ellis, který nám ve spolupráci s francouzským scénáristou Olivierem Lecotem přináší tři milostné příběhy.

Tři příběhy sledující tři páry a tři vyznání lásky se odehrávají na pozadí romantické Paříže - v Rodinově muzeu, ve výtahu před filharmonickým koncertem a při odletu milované ženy na letišti Charlese de Gaulla. Všechny je spojuje nečekaně se objevující ikonická červená krabička.

Hlavními hvězdami filmu se stejně jako v případě L'Odyssée de Cartier, filmu z roku 2012, stávají šperky z nových kolekcí domu Cartier.

První příběh diváka přenáší do prostředí Rodinova muzea, kde hra na schovávanou zavede mladou ženu (Christa Theret) do zahrad muzea k slavné Rodinově soše Myslitele a nezapomenutelné žádosti o ruku.

Druhý příběh odhaluje sérii promeškaných příležitostí ve výtahu pařížské koncertní haly, jehož dveře se mezi milenci, ztvárněnými Oisinem Stackem a Anou Girardot, neustále zavírají. Příležitost vyjádřit svoji lásku a předat narozeninový dárek své milované tak muž dostane až v nejvyšším patře.

Poslední scénář odhaluje nenadálý zvrat událostí na letišti, kdy údajná ztráta pasu vede k překvapujícímu milostnému vyznání manželů, ztvárněnými Nicolasem Bridetem a Anne Charrier.