The Row S/S 2015

The Row S/S 2015

I Mary-Kate a Ashley Olsen se během Týdnu módy hlásí o slovo. Jejich zpověď je hlasitá a velmi rychle zapamatovatelná, dvojčata se rok od roku stále zlepšují.

Návrhářky značky The Row novou kolekci popisují stroze jako ‚‚drsné hedvábí". The Row jako by se snažilo přenést do jiné životní dimenze. Bez zvonících telefonů, ujíždějících výtahů a dopravních prostředků. Klidná prezentace nové módní řady nás do této dimenze s éterickými modelkami na malou chvilku přenáší. Ranní slunce pronikající škvírami prostoru, kde The Row prezentovalo, se odráželo na organze a hedvábí a napomáhalo pohybu látek, stejně dobře jako umocnění atmosféry probouzení.

Olsenova dvojčata ještě tak duchovní nikdy nebyla. Nové kolekci se nedá popřít její čistota a nevinnost, poklidný nádech a příjemná atmosféra. The Row pro jarní a letní sezónu většinou zakrývá ramena a volí střih do tvaru písmene A. Současně návrhářky začínají trochu experimentovat i se zavinováním látky kolem těla svých zákaznic. Se vším tím zahalováním, které Mary-Kate a Ashley Olsenovi zapojily, nejsou jejich kousky prvoplánově sexy, avšak jistou dávku svůdnosti si ponechávají.

The Row se pouští i do každodenního oblečení. Takové pokusy byly patrné již v minulosti, ale v nejnovější kolekci najdete takový zástup běžného oblečení daleko šírší, než tomu bylo doposud. Dává vám to možnost kombinovat a přemýšlet nad každým svým outfitem. Budete se však muset spokojit s volnějšími střihy a oversized kousky, protože ty Olsenova děvčata zatím velmi baví.

Zdroj foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram