Stylová ekologická kabelka Lässig získala nejvyšší ocenění Red Dot Award 2014

Stylová ekologická kabelka Lässig získala nejvyšší ocenění Red Dot Award 2014

Stylová recyklovaná kabelka Lässig Neckline Bag Denim patří mezi nejlepší designové produkty světa a získala nejvyšší ocenění Red Dot Award 2014.

Kabelky, batůžky i další doplňky značky Lässig se vyznačují praktičností, stylovým designem i environmentálním přístupem při výrobě. Tato slova letos potvrdila a ocenila odborná porota prestižní mezinárodní designové soutěže Red Dot Award 2014, která kabelce Neckline Bag Denim z řady Green Label udělila v kategorii Product Design 2014 top ocenění Red Dot Award: Best of the Best - za nejvyšší kvalitu a převratný design.

Denimová kabelka slučuje stylové provedení s principem udržitelnosti. Je vyrobena z recyklovaných materiálů a je neuvěřitelně vychytaná.

Nechybí jí praktické vnitřní uspořádání včetně přebalovací podložky, voděodolné přihrádky a izolovaného držáku na lahvičku s pitím. Samozřejmostí je jednoduché připnutí na kočárek.

Sofistikované provedení a neobvyklý tvar z ní činí skutečný módní doplněk. U nás nejen tento model v dalších barevných kombinacích nabízí firma Babypoint.

Zdroj: privilegepr.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram