Stylová sportovní kolekce Mango pro pány

Stylová sportovní kolekce Mango pro pány

Stylová kolekce Mango určená na sport nabízí funkční, přesto velice moderní oblečení na běh, trénink i outdoor. Nese se v tónech bílé, modré a s kontrastem černé. 

Pánská sportovní kolekce pro letošní jaro a léto od řetězce Mango má v sobě trochu víc. Není nijak komplikovaná, nese se v duchu minimalismu a funkčnosti. Tedy v pouhém základu toho, co od sportovního oblečení potřebujeme. A přesto je svá a získala si nás. Barevně se pohybuje v základní paletě modré, bílé, šedé a sem tam v nich kontrastuje černá nebo neonově zelená.

 

Kolekce obsahuje jednotlivé části uzpůsobené mezi muži nejoblíbenějším individuálním sportům, jakými jsou třeba běh nebo posilování. Toto oblečení se pyšní kvalitním odvodem potu, tudíž i dobrou prodyšností, a v neposlední řadě je vyrobené z příjemného materiálu, který vám zajistí komfort během pohybu. 

V jarní sportovní kolekci je zařazeno vše, co ke sportu potřebujete. Dokonce nechybí ani stylové ponožky. Jinak se ale kolekce soustředí spíše na kraťasy, pánské termo legíny, tepláky a nejrůznější typy sportovních triček. Sportovní móda s pánskou kolekcí Mango konečně dostává šťávu! 

Zdroj: mango.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram