To tu ještě nebylo – kampaň zachycující lásku stejných pohlaví

To tu ještě nebylo – kampaň zachycující lásku stejných pohlaví

Objevili jsme naprosto netradiční kampaň italské značky MSGM, za níž stojí bývalý DJ Massimo Giorgetti, který se rozhodl ve své kampani zachytit lásku stejných pohlaví.

MSGM je poměrně mladou velmi úspěšnou značkou, která vznikla v Itálii roku 2009 a vyznačuje se strhujícími trendy inspirovanými samotným bytím. Hlavním návrhářem je bývalý Dj Massimo Giorgetti, který o sobě říká, že začínal úplně od podlahy, dělal obyčejného prodavače a odtud se vypracoval až na pozici tvůrčího poradce, kde získal potřebné zkušenosti pro vytvoření vlastní značky. Zprvu mu byly velkou inspirací značky jako Yves Saint Laurent, Coco Chanel či Walter Albini.

Massimo Giorgetti ve svých kolekcích kombinuje svou vášeň k umění, indické hudbě a estetice a dodává tak pánské módě novou energii zakořeněnou ve svobodě vyjádření, individualismu i osobitosti.

Proto není divu, že si značka MSGM získává stále větší pozornost. Letos oslovila i gay menoritu, když představila naprosto netradiční kampaň zobrazující jejich lásku. Vynikající fotograf Giampaolo Sgura zachytil Mariana Ontañona a Dominika Bauera v jednoduchých pózách nabytých emocemi a láskou.


Láska stejných pohlaví je v kampani jakousi symbolikou tématu kolekce, jež je ztvárněním dokonalé rovnováhy mezi tím, co považujeme za tradiční a moderní. Připravte se na naprosto nekonvenční mix stylů, vzorů, jejich kombinací a úžasných barev, které osvobodí vaši osobnost od každodenní rutiny v oblékání a minimalismu, co na vás dýchá z každé strany.

Beauty truth, perfekt, our love, important, love! To je jen střípek z hesel vyjadřujících rovnost mezi tradičním a moderním, vyjadřujících svobodu myšlení, rozhodování i citů.


Kolekce MSGM pro Podzim/Zimu 2014 přináší velmi inspirativní žhavé pánské outfity plné kaleidoskopické změti barev, tvarů a linií. Konečně je do pánské módy vnesen skutečný život v neotřelém designu evokující bouři a blesky či zdivočelou mořskou hladinu.



Značka MSGM se stále více dostává do hledáčku magazínů jako je Vogue, Harper´s Bazaar, Elle, Cosmopolitan či Glamour. Nyní ani my, Móda.cz, nechceme pustit tuto značku z očí a již brzy vám představíme kolekci Jaro/Léto 2015.

Zdroj: msgm.it

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram