Vánoční tipy na dárky pro maminky aneb Vykouzlete úsměv na tváři těm nejmilovanějším

Vánoční tipy na dárky pro maminky aneb Vykouzlete úsměv na tváři těm nejmilovanějším

Jsou starostlivé, pečující, podporující, milující a krásné. Maminky. Jedny z nejdůležitějších osob v našem životě. Dokažte jim, jak vám na nich záleží a vytvořte jim v tom nejkrásnějším období v roce úsměv na tváři.

Kouzlo domova

  • Forma na bábovku Nordic Ware a Čajová konvice 

Originální dárek věnovaný s láskou, a to doslova. Srdíčková forma Nordic Ware potěší nejednu maminku. Precizně peče a vykouzlí bábovce dokonalou chuť. Navíc její vzhled se bude vyjímat na oslavě místo tradičního dortu a zákusků nebo bude ozdobou víkendového rána. Formu krásně doplní čajová konvice z černé litiny, díky které si maminka může v pohodlí domova vytvořit čajový obřad.

  • Ručně pletený pléd z merino vlny a Svíčka Parks Candles London Magic 

Rozmazlete svoji maminku dárkem, který přímo vybízí k zachumlání se! Příjemný pléd z merino vlny okamžitě zahřeje a nabudí tu správnou atmosféru u čtení knihy nebo při sledování filmů. Pro umocnění kouzelné atmosféry pomůže vůně cedru v kombinaci s rozmarýnem v podobě 100% přírodní svíčky Parks Candles London Magic.

Forma na bábovku Nordic Ware 1 509 KčČajová konvice 799 KčRučně pletený pléd z merino vlny 6 799 KčSvíčka Parks Candles London Magic 649 Kč

Něco na sebe

  • Noční elegance

Každou ženu rozhodně potěší luxusní prádlo. Ovšem správnou velikost podprsenky si troufne vybrat málokdo. Vhodnou alternativou je ale pyžamo, u kterého je výběr velikostí o něco snazší. Dámu v těch nejlepších letech potěšíte příjemným materiálem, jako je satén a elegantní černou barvou. Noční elegance zaručena!

  • Základ šatníku 

Kvalitní basicové tričko je základem každého šatníku. Pořiďte své nejmilejší osobě triko z opravdu kvalitního materiálu, třeba z konopí a bio bavlny v krémové barvě, které sluší každému!

Saténové pyžamo Madline 1 799 Kč, Tričko Nimeda 1 290 Kč

Pro krásu a sebevědomí

Nic nedodá sebevědomí ženě tak, jako zdravá pleť bez nedokonalostí a podmanivá vůně. Vsaďte na kvalitní parfémovanou vodu s kořeněnými a květinovými tóny. O zralou pleť se postará Intenzivní biodynamické pleťové sérum dieNikolai s vysokou koncentrací živin a velkým podílem antioxidantů. Poradí si s vráskami, rozšířenými póry, obnovou kůže, dehydratací pleti a nežádoucí pigmentací. Intenzivní pleťové sérum pak skvěle doplní Zpevňující tělové sérum Cannor, které pomáhá v boji proti celulitidě a je vhodné pro odvodnění spojené se zadržováním vody. Pravidelnou masáží navíc stimuluje lymfatický systém.

Parfémovaná voda Tom Ford 3 531 Kč, Vánoční kosmetický balíček dieNikolai 2 950 Kč, Zpevňující tělové sérum Cannor 1 299 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram