10 nejkontroverznějších outfitů, které se kdy objevily na červeném koberci

10 nejkontroverznějších outfitů, které se kdy objevily na červeném koberci

Po každé společenské události vám přinášíme informace o všech žhavých outfitech. Dnes si ale představíme ty nejkontroverznější outfity celebrit, ba možná ty nejvíce šokující, jaké se kdy objevily na červeném koberci.

10. Rihanna, předávání cen CFDA

Outfit nové generace? To určitě, ale šokující. V roce 2014 se zpěvačka Rihanna objevila na předávání cen CFDA v dnes už legendárních "nahých šatech". Šaty byly více než odvážné. Autorem těchto odvážných šatů je návrhář Adam Selman a jedná se o síťovanou róbu posetou krystalky Swarovski. Odvážnost těmto šatům dodalo i to, že si pod ně zpěvačka nevzala ani úzká tanga, čehož pak podle svých slov v rozhovoru pro magazín Insider litovala. Na předávání cen nakonec získala první místo v kategorii módní ikona roku.

9. Miley Cyrus, amfAR Inspiration Gala

O zpěvačce Miley Cyrus je známé, že se s ničím moc nepáře, a i proto je oblíbeným terčem bulváru. To jí ale baví, a tak se řídí heslem neplavat s davem. Na amfAR Inspiration Gala svým outfitem opravdu nenechala prostor žádné představivosti. Její dekolt, pokud se to tak dá nazvat, byl opravdu šokující. Horní část šatů totiž byla tvořena z širokých pásů, které imitovaly černou lepicí pásku. Autorem těchto šatů je známý extravagantní designér Tom Ford a za šaty později získal také cenu od módní obce. AmfAR Inspiration Gala je charitativní akce, která vybírá peníze pro výzkum léků proti nevyléčitelné nemoci AIDS, a právě v roce 2014 si tato akce díky Miley připsala na konto nejvíce kontroverzního outfitu v historii.

8. Bleona Qereti, American Music Awards

Možná se ptáte, kdo to vlastně je Bleona Qereti. Qereti je jedna z hvězd seriálu Euros in Hollywood Bravo TV. Svět ji ale zaznamenal až v roce 2014, kdy se objevila na předávání cen American Music Awards v síťovaných průhledných šatech s třpytivými tangy a zakrytými bradavkami. Od několika módních magazínů si vysloužila ocenění nejohyzdnějších šatů American Music Awards.

7. Paris Hilton, Pre-Grammy

Paris Hilton je sice známá svým extravagantním jednáním, ale také svým smyslem pro módu. Tady jí ale trochu ujela ruka. Odvážné šaty jí sice sednou, a navíc nejsou až tak odhalující a k Paris Hilton prostě sedí. Vlasy ale blondýnka trochu zanedbala a k róbě se moc nehodí, ba naopak jí spíše škodí a dávají šatům nádech lacinosti. A to se na předávání cen Grammy rozhodně nehodí.

6. Rumer Willis

Rumer Willis je hvězdička, která se pomalu ale jistě začíná profilovat na plátnech amerických trháků. Předtím však byla známá hlavně jako dcera slavné Demi More. Jablko rozhodně nepadlo daleko od stromu. Demi More je známá svými odvážnými outfity a žádný rozparek jí není dost velký. Na páté výročí žen v muzice, kterou pořádal magazín Elle, se Rumer Willis oblékla do odhalujících šatů návrhářky Franzisky Fox, boty  Sigerson Morrison, psaníčko Vince Camuto, náramek a náušnice Shay Jewelry a prstýnky Neil Lane. Šaty jsou na straně pravidelně designově roztrhané. Jenže, co je moc je moc. Nevíme, zda je to záměr, ale v šatech je vidět víc než možná bylo zamýšleno.

5. Jennifer Lopez, předávání cen Grammy

Ačkoli celkově vzato outfit Jennifer Lopez dává smysl, vzbudil ve své době opravdu nebývalý ohlas, který nečekala ani autorka šatů Donatella Versace. Odhalující dekolt potvrdil, že je Jennifer Lopez sex-symbolem století. Značka Versace navíc po ztrátě svého zakladatele prodělalo velký comeback mezi světové špičky, kde se drží dodnes.

4. Angelina Jolie, předávání cen Oscar

U Angeliny Jolie jsme na extravaganci zvyklí. Nikdo z nás snad nikdy nezapomene na její ikonickou lahvičku s krví jejího přítele, kterou nosila neustále při sobě. V období po vztahu s Bradem Pittem se těšil bulvár vlnou velkých výstředností Angeliny. Jedním z nich je i její outfit, ve kterém se objevila na předávání Oscarů. Outfit, který by se spíše než na červený koberec hodil do filmu Adamsova rodina. Černé gothic šaty od Versace, které neukazovaly ani kousíček kůže navíc, byly opravdu jedno z velkých překvapení večera.

3. Lady Gaga, MTV Music Awards

Jsou to možná nejznámější šaty, které se kdy na předávání cen MTV objevily. Lady Gaga kráčela ve středu červeného koberce v šatech z plátků masa. Autorem těchto šatů je designér Franc Fernandez a stylistka Nicola Formichetti. Šaty měly bohulibý úděl - měly upozornit na práva zvířat. Kolem šatů kolují doslova legendy, ačkoliv ihned po skončení MTV dala Lady Gaga totální embargo na otázky novinářů ohledně šatů z masa. Celá aféra má dokonce vlastní stránku na Wikipedii.

2. Katy Perry, Met Gala

Outfity na Met Gala jsou vždycky trochu jiné. Jiné v tom smyslu, že se celebrity snaží zaujmout, ať už novými luxusními kolekcemi nebo neobvyklými barvami a střihy. To, v čem se objevila na Met Gala v roce 2017 Katy Perry, ale byla čistá róba z hororového filmu. Autorem šatů rudé barvy množstvím závojů jako z jiného světa je Maison Margiela.

1. Nicki Minaj, Grammy

A naší pomyslné příčce kraluje opět červená barva. Šaty Nicki Minaj od Versace vzbudily poměrně velký rozruch. Nejde pouze o neobvyklý střih, ale spíše o doplňky, které si Nicki přivezla s sebou na předávání cen Grammy. Nicky Minaj se objevila s doprovodem asi 4 mužů v odění vatikánských bodyguardů a papeže.

Insider; New York Times; Lolwot; 80skids

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram