10 nejoblíbenějších instagramových klišé

10 nejoblíbenějších instagramových klišé

Instagram pohltil celý svět. Aktuálně se ovšem proti němu zvedá vlna odboje, kdy si lidé ruší své účty znechuceni falešnou realitou. 

Za pomocí filtrů, retuše a pár dalších fíglů, postují lidi napříč světem dokonalé snímky. Jaká je ale realita? Někde mezi pocity "nebýt stejný jako ostatní" a "chci mít tak super fotky jako on/ona" se lidé ztratili a začali zahlcovat své instagramové účty fotkami v podobném duchu. Došlo to až do fáze, kdy takové snímky můžeme zahrnout pod určité heslo a nazvat je jako klišé. Už totiž nejsou ničím jiným... 

1. Nekonečné hodování

Jak často se vám stane, že jdete na tříchodový oběd? Opravdu sníte krémovou polévku, hlavní chod na dvou talířích a ještě dezert? Pravděpodobně ne. A myslíte, že ostatní snad ano? 

2. From where I stand

Anglický hastag #fromwhereistand sdružuje fotky outfitů focené ze shora. Na fotce tedy nejčastěji uvidíte kus trika, kabelku, hodinky, sluneční brýle, džíny a boty. 

3. Pracovní stoly, Vogue, svíčky a expresso

Také vypadá vaše běžné ráno tak, že si na bílý stůl postavíte horkou kávu, položíte si otevřenou rtěnku, módní magazín, dioptrické brýle, paletku očních stínů, zapálíte svíčku a vedle si položíte řezané květiny? A kdo si vůbec kupuje třikrát týdně růže? A kdo si přes den v kanceláři zapaluje svíčky?! 

4. Nekonečné přípitky

Čaj, káva, šampaňské, pivo, limonáda, Bubbletea, víno, whiskey - nezáleží na druhu, záleží na tom, že sklenku vezmete do ruky, pozvednete ji a přiťuknete si s partnerem, přáteli nebo obchodním zástupcem!

5. Stylový běh i posilování

Hodně lidí chodí běhat. Ti nejlepší i dvakrát denně a uběhnou desítky kilometrů. Ovšem neuvidíte je, že by se po cestě fotili. Protože trénují, sportují, snaží se, soustředí se, vypínají mozek. I připojení k internetu.

6. Fitness bříška

Obdivují je muži, obdivují je ženy. Zpravidla na takové fotce uvidíte také Nike sportovní podprsenku, sluchátka, thigh gap (tolik žádanou mezeru mezi stehny) a dlouhé vlasy v copanu. 

7. Pohodlí v upravené posteli

Dozlatova opálené a oholené nožky, nalakované nehty, kraťoučké kraťásky, nastylizovaná deka, káva, kniha. A někdy třeba i sluneční brýle - ale proč?! 

8. Obrovské kytice růží

Jako důkaz nekončící a záviděníhodné lásky, nejčastěji párů, které jsou spolu pár měsíců. Pugéty rudých růží, krabičky z Pandory a spojené ruce u večeře při svíčkách. 

9. Můj přítel mě pevně drží

Aneb číslo dvě, co potřebujete přidat na Instagram, pokud máte přítele a chcete světu říct, jak dokonalý je, jak hezky vypadáte zezadu a na jaká skvělá místa jezdíte. 

10. Luxusní hodinky jedině s náramkem

Takový jeden z klasických fashion snímků zachycující, jak drahé hodinky máte, a jak skvěle se vám k němu hodí zlatý náramek. 

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram