10 trendů v manikúře pro jaro 2019, které si zamilujete!

10 trendů v manikúře pro jaro 2019, které si zamilujete!

Módní přehlídky byly plné rozmanitých nehtových trendů od téměř neviditelných po extrémně výrazné. My vám přinášíme 10 krásných, snadných a výrazných stylů pro vaše jarní nehty. 

Moderní, klasické, nápadité i neskutečně jednoduché mohou být způsoby, jak si vytvořit jarní manikúru. Každou sezónu se objeví desítky trendů, ale jen v TOP 10 jsou ty, které se rozšířily do celého světa. Stylisti a vizážisti si dávají záležet, aby jednotlivé druhy manikúry ladily s kolekcemi návrhářů. Výhodou ale je, že se unikátně či tradičně upravené nehty nosí stále a každý den! Je to jeden ze způsobů, jak být nenuceně součástí dnešní módy a krásy.

Metalické odlesky

Pokud holdujete lesku, tak teplé odstíny metalických barev jsou pro vás jako dělané. Nosí se odstín chromu, růžového zlata a stříbra. Světle zlatá s kamínky je přední kombinací. U značky Rodarte měly všechny modelky právě takové nehty v kolekci pro jaro 2019.

Extravagantní neon

Nejprve se proslýchalo, že hitem bude neonově žlutá či fosforová, ale nakonec se nosí veškeré zářivé odstíny, a to na delších nehtech, kde lak více vynikne. Krásně vypadá hlavně oranžová a růžová, ale už jsou k dostání i neonově zelená a modrá. 

Umělecké nehty

Umění na nehtech je pro nynější sezónu výrazné, jednoduché a na bezbarvém či tělovém podkladu dokonalé. Jedná se spíše o geometrické tvary, čárky, spontánní malůvky, a to vše maximálně ve dvou barvách. Preferuje se však hlavně černá. 

Duhové lakování

Neutrální barvy se stále nosí a vizážisté si oblíbili aplikovat hned dva odstíny na jeden nehet. Nejčastější způsob úpravy nehtů pro jaro byl právě tento. Můžete si však trend osvojit a spojit v ombre efekt dvě odlišné barvy. Trikem je spojit barvy hladce, kde je přechod plynulý. 

Vzorovaná manikúra

Pro fanoušky nehtových samolepek a fólií jsou tu rozmanité vzory. Leopardí vzor byl velmi populární i v 90. letech, ale kostkovaný potisk je novinkou. Proč by nemohly nehty ladit s celým outfitem? Potisk je moderní na krátkých i dlouhých nehtech.

Transparentní nehty

Pop art pronikl i do manikúry a jejich trendů. Minulé jaro se přehlídky hemžily PVC kabelkami, taškami a botami. Pro rok 2019 se plast dostal i k nehtům. Zajímavě a sofistikovaně vypadají čistě průhledné, ale jsou i plastové verze červené, zelené či modré. Podle nálady. Volte dlouhé nehty zapilované do klasického tvaru mandle nebo do mírně obdelníkového.

Manikúra-nemanikúra

Neutrální tóny laků na nehty jsou v oblibě každou sezónu. Tentokrát se na jaře budou nosit odstínované nehty, kde každý nehet je jen nepatrně jiné barvy. Trend béžového nehtového lůžka s vykukujícím bílým půlměsícem je nenápadný způsob manikúry pro minimalisty. 

Rám pro nehty

Výrazná manikúra nehtů je pro ty, které na sebe rády upozorňují. Konturované nehty, které působí jako v rámečku, jsou versatilní cestou, jak si vyhrát s barvami a vrstevním. Stejně jako na Libertine přehlídce, tak i vy si můžete pohrát s růžovými odstíny. Jen pozor na přesné linie!

Lehký třpyt

Třpytivé nehty jsou nejpopulárnější volbou žen v manikúře. Sezóně se trend jen málo mění. Na jaře se nosí neutrální odstíny a na ně se navrství lak se třpytkami v podobné barvě. Pro výraznější look si můžete dovolit zajít co nejdál s aplikací mini krystalů, perel či kamínků. Základem je neutrální tón nehtu. Ten poslouží jako plátno pro tvořivost. 

Oloupaný lak

Na pohled odloupaný lak má jen vypadat jako opotřebovaný. Jedná se o styl, který je podobný teorii v kráse i v make-upu. Máme na mysli neutrální nude líčení. Lak se v tomto případě nanáší opatrně a jen místy. Nosí se neonové, výrazné ale i neutrální barvy.

Zdroj; betterbe.co, pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram