100 let elegance v obchodním centru Atrium Flora

100 let elegance v obchodním centru Atrium Flora

V Atriu Flora proběhne 26. září 2018 netradičně pojatá událost u příležitosti stého výročí založení Československa, které si zde připomeneme formou workshopů a přehlídek oslavujících eleganci období první republiky. 

Těšit se můžete na atraktivní program po celý den, slevy i soutěže o hodnotné ceny od obchodů Atria Flora. Sledujte Instagram obchodního centra.

Ve středu 26. září se v pražském Atriu Flora můžete těšit na nabitý program pro celou rodinu. Uvidíte krásné outfity a seznámíte se s životním stylem první republiky, z nějž si díky péči zkušených expertů můžete odnést inspiraci plnou elegance. Oslavami bude žít celé obchodní centrum včetně vybraných obchodů.

Čekají vás dvě módní přehlídky, které bude moderovat zakladatelka projektu Elegantní Česko Pavlína Kvapilová. První se jmenuje Jen pro ten dnešní den a spatříte během ní průřez autentickým oblečením z doby první republiky. To vydrželo v perfektním stavu díky vynikající péči sběratelky Vlaďky Dobiášové. Zlatým hřebem této přehlídky budou šaty, které nosila Adina Mandlová a které oblékne sympatická herečka známá například ze seriálu Vyprávěj Jana Bernášková. Ve druhé přehlídce s názvem Věčná elegance spojíme oblečení z obchodů Atria Flora s dílky talentovaných mladých českých tvůrců a ukážeme, jak je možné vkusně kombinovat rozmanité prvky. K vidění budou i současné modely z nových kolekcí #ceskoslovenskysarm a #bozskanedbalost.

Společnost Rituals připraví vějíře s orientálními vůněmi, pro návštěvníky bude otevřena Ladies zone a Gentlemen’s club. Dámy potěší koutek plný workshopů a ochutnávek. Čekat na vás budou kosmetické poradny značek Rimmel a Mary Kay, líčení a česání s předními make-up artisty a hair stylisty, odhalení tajemství pokládané vlny, elegantní dress code a další. Pánové si budou moci užít příjemné posezení, lekce etikety pod vedením Romana Haluzy, ochutnávky whisky a kávy, kvalitní literaturu ke čtení a mnoho jiného.

Atrium Flora navíc připravuje pro své zákazníky soutěže o hodnotné ceny z obchodů obchodního centra. První soutěž odstartuje již 10. září. Sledujte Instagram Atria Flora a dozvíte se více. Celkem bude pro soutěžící připraveno více než 300 cen – šance vyhrát pěkný dárek je tedy vysoká.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram