3 lednové novinky Mary Kay

3 lednové novinky Mary Kay

Mary Kay uvádí své novinky pro leden 2017. Myslí na ruce, pleť, tělo i líčení - jako vždy. 

TIME WISE REPAIR™ REVEALING RADIANCE™ PEELING NA OBLIČEJ

Představujeme novinku v kategorii péče o pleť. Peeling je nejnovější inovací z výzkumného centra Mary Kay a jde o perfektní doplněk vaší každodenní péče s TimeWise Repair™. Základní složkou peelingu je kyselina glykolová, která odstraňuje odumřelé kožní buňky a zároveň vyživuje nové buňky, které je nahrazují. Podporuje tak vlastní proces obnovy mladistvého vzhledu pleti. Má natolik jemné složení, že je možné ho požívat i dvakrát týdně. Obsahuje exkluzivní směs uklidňujících rostlinných výtažků. Pleť získá mladistvý a rozzářený vzhled již po prvních týdnech používání.

NOVÁ SADA SATÉNOVÉ RUCE WHITE TEA & CITRUS

Klíčovými složkami nové péče o pleť rukou od Mary Kay je bambucké máslo, meruňkový a slunečnicový olej, složení bohaté na vitamín A, E a omega-3 mastné kyseliny. Nová péče o ruce JE obohacena o peeling a krém na ruce s obsahem bambuckého másla a vůní bílého čaje a citrusů. Součástí kolekce zůstává oblíbený změkčující krém na ruce bez parfemace. Díky inovované péči je pokožka rukou neustále hydratovaná, hebká a navíc získá mladistvý a zdravější vzhled. Tři kroky k nádherné pokožce rukou: 1. Ochranný změkčující krém 2. Zjemňující peeling s bambuckým máslem 3. Výživný krém s bambuckým máslem.

LIMITOVANÁ EDICE MARY KAY® PURE DIMENSIONS PALETKY OČNÝCH STÍNŮ MAUI GARDENS A MOROCCAN DUNES

Tyto luxusní paletky neodolatelných odstínů s atraktivním designem vás budou inspirovat ke hře a objevování nekonečného množství kombinací. Inovativní technologie přináší syté a dokonalé barvy. Barva je tak čistá, že každý odstín vypadá skvěle na každém tónu pleti. Složení obsahuje jemně mleté pigmenty, které stínem dodávají hedvábnou jemnost a snadno se mísí. Každá paletka obsahuje univerzální odstíny od barev s perleťovým nebo metalickým odleskem.

Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram