3 módní chyby, kterých se většina žen dopouští

3 módní chyby, kterých se většina žen dopouští

Ať už se jedná o prodavačku, manažerku nebo hollywoodskou celebritu, všechny ženy se dopouštějí jistých chyb, které škodí jejich stylu. Jak jste na tom vy?

1. Oblečení, které vám dokonale nesedí
To se prostě nenosí. Ta blůzka může být sebehezčí a kalhoty mohou mít ten nejlepší odstín blankytně modré, pokud vám ale skvěle nesedí, tak je ze šatníku vyřaďte. Nahraďte je novými kousky, které budou ve vaší velikosti, z kvalitního materiálu a na první pohled bude jasné, že vám padnou. Dobře střižené oblečení se stane vaším nejlepším přítelem. 

2. Neoblékáte se podle ročního období
Teplé odstíny a lehké a vysloveně letní materiály nechte na léto. Nic nevypadá hůře než tenké průsvitné materiály pod kardiganem a k zimním kozačkám. V chladnějším období naopak upřednostněte studenější a umírněnější odstíny, stejně tak jako přírodní materiály, pleteniny a silnější látky. To samé pochopitelně platí i o vzorech květin - do zimy nepatří! 

3. Oblékáte si i to, v čem se necítíte dobře
Nekomponujte do vašich outfitů nic, co vám nepřidá na sebevědomí a sebedůvěře. Je důležité tak vypadat a především se tak i cítit. Raději než abyste se mučila v trendy podpatcích, sáhněte po oblíbených mokasínách. První krok pro to abyste vypadala dobře je, abyste se prvotně tak také cítila!

Zdroj: whowhatwear.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram