3 pánské účesy a sestřihy, které letos letí

3 pánské účesy a sestřihy, které letos letí

Představíme vám 3 nejoblíbenější účesy, které v roce 2014 nosí muži. Z některých na vás dýchne retro a elegance, jiné jsou moderní a uvolněné. 

Jako nejoblíbenější sestřih se ukázaly kratší vlasy po stranách a dlouhé uprostřed. Muži si tento sestřih zamilovali a líbí se i ženám. Vypadá dobře jak na krátkých, tak na dlouhých vlasech. Delší vlasy si pak pánové většinou gelují a vytváří lehké rozcuchání.

 

S tímto sestřihem se vlastně setkáváme v různých úpravách. Mezi vlasové trendy se vrací retro uhlazování vlasů směrem dozadu. Takže po letech gelování ježků se vracíme zpět k vysoce elegantním účesům. Tento typ se hodí k štíhlým a upravným můžům. Účes totiž působí precizně a k nedbalému looku se rozhodně nehodí.

 

Účesem, který je naopak jednoznačně nedbalý a nosit ho může téměř kdokoli, je rozcuchání vlasů. Lépe se vytváří s delšími vlasy, vepředu mohou buď prameny padat do čela, jindy můžou být zvedlé nahoru. 

  

Když se vrátíme opět ke kratším vlasům po stranách a delším uprostřed, můžeme si všimnout, že v ulicích potkáváme poměrně velké množství mladých můžů, kteří si ráno ofinu modelují do tvaru vlny. Tento ůčes je zhruba na pomezí mezi elegantním a "neupraveným".

 

Zdroj: pinterest.com
men-haircut.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram