4. ročník proměn v Kadeřnickém studiu Jana Burdová je tady!

4. ročník proměn v Kadeřnickém studiu Jana Burdová je tady!

Kadeřnické studio Jana Burdová se chystá na další Proměny! Již počtvrté bude spolu s Deníky měnit šest žen. Staňte se jednou z nich!

Jana Burdová, trojnásobná držitelka absolutního titulu Hairdresser of the Year Czech and Slovak 2008, 2009, 2011 a vůbec první oceněná držitelka titulu Hall of Fame a její kadeřnické studio přináší již počtvrté každé z vás unikátní možnost na změnu vizáže.

Stačí se přihlásit do Proměn dle následujících pokynů
Na adresu [email protected] zašlete e-mail, v kterém uvedete své celé jméno, bydliště, míry, konfekční velikosti a krátký příběh o tom, proč se do Proměn hlásíte. K emailu přiložíte fotografii celé postavy a obličeje.

Pak už jen vše odešlete na uvedenou adresu a nechte se překvapit. Třeba to budete právě VY, na koho se obrátí štěstí.

Jistě patříte k těm, kterým záleží nejen na tom, jak vypadají, ale také na dlouhodobé kráse v podobě zdravých vlasů a pleti. A kdo by nechtěl zažít něco extra? Nyní máte jedinečnou příležitost vložit se do rukou profesionálů a nechat se hýčkat!

Navíc můžete vyhrát i řadu zajímavých cen od partnerů akce včetně žehličky nebo fénu značky GHD a profesionální vlasové kosmetiky Redken. Tak neváhejte, čtvrtý ročník Proměn s Deníky právě začíná.

Patronkou tohoto ročníku je herečka a moderátorka Tereza Kostková, která jako tvář studia Jana Burdová každou proměnu zhodnotí.

Jak to bude probíhat?
První proměněnu uvidíte již 19. listopadu na stránkách severočeských Deníků, kdy začne i velká soutěž. Čtenáři budou mít možnost sledovat šestici dam a vybrat tu proměnu, jež se podle nich povedla nejvíce. Hlasování začne v listopadu 2014 a bude ukončeno v únoru 2015.

„Máme za sebou již tři úspěšné ročníky a musím říct, že každý byl něčím specifický. Většina žen, které si přejí změnit svůj vzhled, obvykle chce v životě změnit ještě něco více. S novým vzhledem tak třeba plánují upravit životní styl, najít novou práci, partnera nebo jen začít cvičit, učit se anglicky. Prostě si konečně najít trochu času pro sebe. Proto tento ročník věnujeme právě vám. Napište nám svůj příběh, a pokud chcete, připište i to, v čem by vám změna vzhledu mohla pomoci,“ vyzývá Jana Burdová, autorka projektu, majitelka stejnojmenného kadeřnického studia v Teplicích, trojnásobná držitelka titulu Kadeřník roku a Art Designérka značky Redken.

Co vás čeká?
Do proměňování bude zapojen celý tým profesionálů. Nejprve se o vybranou dámu postarají kadeřníci. Následuje ošetření obličeje a zkoušky přirozeného líčení i foto¬make-upu, o který se postará česká facedesignérka Monika Kačerovská s využitím luxusní kosmetiky Armani.

Ale největší zábava podle autorky projektu Jany Burdové začíná v den stylingu.

„Je to sen každé z nás, být celý jeden den obklopena úžasnými druhy krásného oblečení
a zkoušet si to nejlepší. Letos se do Proměn s Deníkem zapojil módní dům Van Graaf. V jeho nitru se nachází neuvěřitelných 200 značek od světové klasiky až po poslední trendy z módních mol. Naštěstí naše stylistka Linda Radostová bude na místě celý den a pomůže vybrat vhodné kousky,“ ujišťuje Jana.

Pak už proměněnou dámu čeká jen focení a výběr těch nejlepších snímků. Bude svěřena do rukou profesionálního fotografa Jana Tůmy, který má zkušenosti jak s focením přirozené krásy žen, tak fashion fotografií. Několik let fotografuje české miss a také spolupracuje s mnoha magazíny.

Zdroj: janaburdova.cz
Foto: Jan Tůma

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram