4 tipy, jak se smát na fotce!

4 tipy, jak se smát na fotce!

Dokonalý úsměv na fotce? S námi to zvládnete... nezapomeňte na to, že není nic horšího, než dokonalý outfit zkažený špatným výrazem. Existuje však jednoduchý způsob, jak na snímcích vypadat jednoduše neodolatelně.  

Vypadat na fotce dobře, není nic jednoduchého, ale po čase trénování se to jistě naučíte a zvládnete to levou zadní. Pojďme se podívat na ty nejzákladnější tipy.

Buďte přirození

Když se chcete vyfotit, usmívejte se jemně, přirozeně a do ničeho se netlačte. Jinak váš obličej bude vypadat hodně křečovitě. Začněte tím, že uvolníte obličej a poté vaše ústa mírně pootevřete.

Pozor na dvojitou bradu

Při focení hlavu vše možně natáčíte a může se tak stát, že budete mít na snímku dvojitou bradu. A to přeci nechcete! Pozor tedy na držení těla a na to, jak hlavu držíte. Zkuste hlavu jen tak lehce natočit a bradu spustit lehce dolů. Bude to super.

Zkontrolujte si zuby

Získání dokonalého úsměvu není pouze o tom, jak otevřít ústa. Důležitá je také předchozí příprava, aby zuby hezky vypadaly a nebyly třeba špinavé. Zkuste třeba bělící pudr na zuby nebo si zajděte k zubaři na vybělení zubů. Nezapomeňte také na péči o dásně. Používejte mezizubní kartáček, dentální nit a také ústní vodu.

Praxe

Dokonalý úsměv nebudete mít přes noc, ale nezoufejte. Když ho budete cvičit a trénovat, brzy budete všechny oslňovat. Zkoušejte si ho před zrcadlem nebo si foťte selfie.

No a dokonalý úsměv je na světě. Tak utíkejte trénovat!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram