5 hlavních podzimních trendů 2017

5 hlavních podzimních trendů 2017

Podzim na sebe nenechal už dál čekat. Pojďte se podívat na pět hlavních trendů podzimního a zimního období 2017-2018.

1. KHAKI

Khaki odstín je pro podzimní období velmi tradiční, teď si dal ale na pár let lehkou pauzu. V roce 2017 se vrací v plné síle, proto by neměl chybět v žádném šatníku! Přivítejte ho na bomberech, tvídových dvouřadých kabátech v army nádechu, kabelkách, šálách i čepicích. Vykouzlit se dá také půvabné kouřové líčení očí za pomoci hnědé a khaki, které ideálně doplní váš podzimní outfit. 

2. SÍŤOVANÉ PUNČOCHY

Ano, ano... vy co sledujete módu, víte, že síťované ponožky a punčocháče přišly do kurzu už na jaře. Nicméně na podzim 2017 jejich boom vrcholí, pořídíte je úplně kdekoli, ale obléct je pod cokoli nedoporučujeme. Vyhněte se minisukni, raději je natáhněte pod děrované džíny. Tak totiž nelépe vyniknou. 

3. BIKER BOOTS

Černé kotníkové boty s vysokým šněrováním a na silné podrážce. Že je odněkud znáte? No ano, od motorkářů. A právě takové jsou trendy i na každodenní nošení pro ženy. Odvažte se obout je nejen k roztrahaným boyfriendům, ale také k elegantní sukni. Tím potom váš podzimní look získá grády. 

4. PONČA

I přesto, že je již třetí sezónu v módě, stále vám pončo nic neříká? Nevadí. Většinu z prodávaných ponč lze nosit také jako huňatou šálu, kterou vám na krk opravdu neprofoukne ani ten nejodrzlejší vítr. Vsaďte na kostky, které prodává snad každý řetězec, a dají se perfektně kombinovat se všemi odstíny, které v sobě pončo má. 

5. KOŽÍŠKY

Ne, nejsou jen pro zbohatlé paničky. Letos je do svých kolekcí zařadila většina běžně dostupných značek a takový vkusný kožíšek seženete kolem tisícovky. Samozřejmě umělý! Rozhodně se kožíškové vestičce nebraňte; na dny, kdy se vám chce trochu vyniknout a obléct něco netradičního, ji užijete na maximum. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram