5 hlavních trendů roku 2016

5 hlavních trendů roku 2016

Rok 2016 je za námi. Pojďte si s námi zrekapitulovat, jaké největší trendy nám tento rok přinesl. 

1. Satén - materiál, který si získal popularitu na šatech, topech i županech. Nosí ho většinou ženy, které se v módě vyznají a které mají specifický pohled na módu. Přišel už během jarní sezóny, přetrval přes celý rok a my doufáme, že se s ním shledáme i v roce 2017. (A upřímně? Jsme přesvědčeni, že ano.)

2. Bralette - látková bezkošíčková podprsenka zbavená i kostic vám rozhodně nepřidá na velikosti ani váš hrudník nevytvaruje. Oblíbená je především mezi ženami, které preferují pohodlnost. Představuje ovšem také částečnou revoluci v dámském spodním prádle.  

3. Semiš - ještě náročnější materiál než satén. Jak na údržbu, tak na nošení a kombinování. I on se ale ustálil v módních trendech - nejvíce na blazerech, sukních a doplňcích. Vyjímá se v podzimních barvách a světle šedé.

4. Bomber - šusťáková bunda s gumou v pase a na konci rukávů, nic víc. Přesto bomber udělal celosvětový dojem. Uchytil se zateplený model v khaki barvě a se středoškolskými nášivkami. Druhů se prodává ale nespočet. Předpokládáme, že tento trend si s sebou bereme i do roku 2017.  

5. Choker - aktualita konce roku 2016. "Obojkový" náhrdelník a jeho nošení začaly šířit zahraniční youtuberky a přes ty české se dostaly až k našim ženám. Choker se ovšem považuje za trend, u kterého lidé z módní branže doufají, že už ho v následujícím roce neuvidíme. My se k nim přidáváme. Ale splní se nám to?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram