5 letních odstínů které musíte znát

5 letních odstínů které musíte znát

S létem přichází celá řada změn, nové sandály, plavky, ale i vlasové kreace. S novým účesem by se ale nemělo zapomínat ani na správnou volbu barvy.

Inspirujte se barvami na vlasy letošního léta, které doporučují samotní koloristé z New Yorku. V následujících pěti odstínech si právě ten svůj, jistě najde každá z vás.

Platinová

  

S platinově blond vlasy si užijete spoustu zábavy. Tato barva totiž přímo vybízí k experimentování s různými odstíny a tóny. Platinová se nejlépe vyjímá v kontrastu s alabastrovou pletí, která zdobí třeba Dakotu Fanning.

Balayage

  

Časově náročný, z Francie pocházející druh melíru, který dokonale zvýrazňuje konturu obličeje a skvěle se hodí k jakémukoliv typu pleti. Vlasovému objemu navíc dodává hloubku a pohyb. Dokonalý Balayage představuje Olivia Palermo.

Metalická

  

Růžovo-zlatá nebo měděná jsou barvami které zvýrazňují všechny tóny pleti. S teplejšími tóny si ale rozumí nejlépe. Těm dodávají zdravý lesk. Podívejte se třeba na Jessicu Chastain, která vypadá v měděných tónech naprosto úžasně.

Extrémní Ombré

  

Ombré, velice populární již několik let, lze nyní obnovit novými zajímavými způsoby. Pro letošní léto je typická postupně vystupňovaná řada barev, která dodává trochu punk rockový vzhled. Je dobré kombinovat dva až tři odstíny barev. Nebojíte-li se trochu experimentovat, rozhodně nepřešlápnete ani s extrémně zářivými barvami jako Kylie Jenner.

Monochromatická hnědá

  

Technika využívající kombinaci různých odstínů téže barvy, tedy tmavé, střední a světle hnědé najednou. Výsledkem je decentní a elegantní vzhled. Kombinace dvou až tří odstínů téže barvy dodává účesu pohyb, který pak vypadá velmi dynamicky.

 

Zdroj: elle, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram