5 módních trendů, které budou v roce 2017 top!

5 módních trendů, které budou v roce 2017 top!

Každý rok s sebou nese nějaké trendy. Někdy bývají šílené a jindy zase obdivuhodné. Jak to je letos?

Vzhledem k tomu, že móda přináší poslední dobou leccos zajímavého, tak ani tentokrát tomu není jinak. Jste připravena přivítat do svého módního arzenálu letošní novinky? My rozhodně ano!

Pruhy

Pruhy jsou věčné a má je rád snad každý. Oblíbený „potisk“, který je nadčasový a nositelný za každé situace si zamilovaly miliony žen po celé planetě. Letos je uvidíte ve všech velikostech a barvách, od robustních svetrů, pletených šatů, až po ouversize košile.

Jednoduchá elegance

Jarním trendem je jednoznačně jednoduchá elegance, kterou si doslova zamilujete. Představte si to, jednoduché červené kalhoty, delší bílá asymetrická košile, lodičky a stylové psaníčko s potiskem značky Gucci, no není to nádhera?

Tenisky

Tenisky budou in letos i v nadcházejícím roce. Díky své univerzálnosti si je můžete vzít v podstatě k čemukoli a vaše okolí bude šílet z výsledného looku. Třpytky, leopardí potisk, satén, semiš, kamínky a potisky vám nedovolí si nějaké nekoupit.

Ošklivé boty hlásí comeback

Teď si někdo možná tluče na čelo, jestli se ti návrháři nezbláznili, ale bohužel ne. Trend, o kterém si možná nikdo nemyslel, že prorazí do módního světa, se tam opravdu dostal. Crocs boty si zamilovali především zdravotní sestry a kuchaři po celém světě a nyní můžou jásat. JSOU IN! Opravdu se nemůžeme dočkat, až tyhle boty na někom uvidíme...

 

Platformy

Nechápejte nás špatně, všechny milujeme pohodlí tenisek, ale nastal čas přinést do svého botníku nový kousek. Světoví návrháři značek Gucci a Proenza Schoulder přišli s vysokými platformami, které jsou tak trochu šílené. O tom ale móda je. Nebo ne?

Pinterest

 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram