5 mužů, kterým ženy mohou závidět dlouhé vlasy

5 mužů, kterým ženy mohou závidět dlouhé vlasy

Muži a dlouhé vlasy? Že vám to nejde k sobě. Přesvědčíme vás o opaku. Těmto mužům jejich kštici závidí ženy po celém světě.

Dnes by měli zbystřit všichni muži. Máte dlouhé vlasy a stále váháte, jestli je to to pravé ořechové? Nebo si vlasy necháváte narůst a potřebujete jen trochu inspirace. Tak my ji pro vás máme. Nestříhejte, nechávejte narůst! Vybrali jsme pět známých mužů, kteří by vás mohli přesvědčit.

1. Jason Momoa

Americký herec, kterému jeho hřívu závidí celý Hollywood. Ani se nedivíme. V největších rolích byly jeho vlasy vždy předností. Ať už vzpomeneme na Aquamana nebo Khal Droga ve Hře o trůny.

2. Keanu Reeves

Keanu Reeves za svou hereckou kariéru vystřídal spoustu účesů a délek vlasů. Ovšem letos se objevil s touto image pro podzimní kampaň značky Saint Laurent. Dlouhé a přirozeně rovné vlasy. Trefa do černého, Keanu!

3. Kit Harrington

Opět Hra o trůny. Oni věděli, koho obsadit. Další muž s dlouhou a bohatou kšticí. Ve smlouvě pro HBO, právě k natáčení Game of Thrones, měl výslovný zákaz nechat se ostříhat. A my hlásíme, že by to byla velká škoda.

4. Christian Bale

Jako takhle, podle nás tenhle chlap bude vypadat dobře za jakékoli situace, takže vlasy můžou jít stranou. Kvůli hereckým rolím i Christian Bale prochází často velkými změnami. 

5. Jared Leto

Nejedna žena touží vědět, jaký kondicionér Jared Leto používá. Jeho hedvábné kadeře dokazují, že dlouhé vlasy nejsou jen výsadou žen. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram