5 nejlepších letních rtěnek a balzámů, které si zamilujete

5 nejlepších letních rtěnek a balzámů, které si zamilujete

S letními dny přichází i touha odlehčit líčení. Make-up měníme za BBcream, černé linky a stíny za vrstvu řasenky a na rty hledáme něco, co bude působit šťavnatě, rty řádně hydratuje a zároveň je ochránní před slunečními paprsky.

Přinášíme Vám přehled pěti produktů, které si alespoň pro léto zaslouží vaší pozornost!

Začneme u značky Maybelline. Jejich Color Whisper jsou rtěnky s gelovou texturou, lehce transparetní a jak již z názvu vypovídá, i odsítny jsou pouze jemné ale zato šťavnaté! V sortimentu je jich aktuálně 20 - od nude, přes meruňkovou až po višňovou. Ceny se pohybují okolo 150 Kč.

Maybelline je zároveň maminkou nejznámnějších balzámků Baby Lips. Tyto balzámy obsahují SPF faktor, který rty ochrání a spousty odstínů třeba i v neonových barvičkách. Cena je okolo 150Kč a jako levnější variantu se můžete podívat po Love Lips od Dermacolu. Ty obsahují SPF 15 a vitamín E, krásně rty hydratují a dodají chic.

Naopak pro ty, které rády investují i do balzámků, jsou tady oblíbené hydratační tónované balzámy od Benefitu. Obsahují mangové máslo. Značka je nabízí ve čtyřech odstínech - levandulové, meruňkové, rúžové a lehce červené. Cena se vyšplhá na 400Kč. Narozdíl od Maybelline je balení kvalitnější.

Na léto je pro vaše rty vhodným adeptem i Lipcolor butter od Astoru. Jedná se o máslo na rty v praktické vysouvací tužce. Jeho konzistence je velice hydratační, rty se po něm lesknou, mají šťavnatou barvu a zároveň vypadají přirozeně. Odstínů je 10 - jak neutrálních, tak  výraznějších barev, jako je cihlově červená nebo fuschiová. V českých drogeriích ho sežnete za cca 200Kč. 

 

Které rtěnky, lesky a balzámy jsou vaše letní must-haves?

Zdroje: maybelline.com
benefitcosmetics.com
astorcosmetics.com
dermacol.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram