5 rad: Jak nosit street style?

5 rad: Jak nosit street style?

Fashion weeky jsou v plném proudu a my tak máme možnost prohlédnout si to, jak se na ně celebrity, blogeři či redaktoři oblékají. Jedná se o street style, který je neodolatelný, nositelný a hlavně stylový.  

Street style aneb styl, který není cizím blogerům, redaktorům a jistě ani vám. Pokud i vy chcete na ulici zářit, jako jasná hvězda, tak musíte být kreativní a trochu odvážní, protože někdy musíte s oblečením riskovat, že se to okolí bude zdát přehnané nebo se jim to nebude líbit. Je to však zábava a budete vypadat jako pouliční stylová diva, jak na to?

1. Bunda přehozená přes ramena je jasnou volbou!

Pohodlné, jednoduché a přitom tak stylové, co říkáte? Jednoznačně s tím budete mít úspěch a ani vás to nebude stát moc námahy a ani času. Stačí, když si jednoduše necháte kabát, bundičku nebo bomber pověšený na ramenou a ruce budete mít volně.

2. Neukazujte kůži. Vrstvěte!

To, že se pod šaty nosí trička, roláky, mikiny či svetry víme asi všichni, ale víte taky, že když to budete nosit vy, budete za módní ikonu? Na Fashion weecích tohle prostě jede a vypadá to odvážně a cool. Samozřejmě musíte dbát na to, aby se k sobě šaty se spodní vrstvou hodily a nevzniklo z toho nějaké faux pas.

3. Oversize je nový SLIM FIT!

Výlohy obchodních domů a značek se pyšní obrovskými svetry, šaty, mikinami, košilemi a dalšími kousky, které jsou tak velké, že v nich budete plavat. Dříve jsme se nad tím pozastavili a říkali si, že to vypadá děsně, ale teď? Milujeme OVERSIZE! Je to tak pohodlné, fashion a hlavně kreativní a odvážné. Věci se dají různě kombinovat, můžete si je vzít jak sportovně, tak elegantně a okolí bude valit oči.

4. Nechte košili odhalit vaše záda.

Tak tenhle street style kousek je tak sexy a přitom tak obyčejný. Košile, která odhaluje záda, z vás udělá kočku, možná i romantičku, ale rozhodně také módní ikonu. Pořiďte si větší košili a nechte ji spadnout dozadu, možná trochu odhalit ramena a především záda. Co na to říkáte?

5. Jednoduchost v základu!

Máte doma klasické džíny nebo sukni? Tričko s nápisem módní značky? Tak i s tímto málem si dokonale vystačíte. Někdy je možná jednodušší vsadit na jistotu, že?

Vidíte, jak je to jednoduché? Tak šup k šatníku a kombinujte, zkoušejte a hlavně se bavte. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram