5 rychloúčesů, které vám vyřeší ranní nerozhodnost

5 rychloúčesů, které vám vyřeší ranní nerozhodnost

Pospícháte po ránu a nemáte desítky minut na efektivní účesy? Nevadí. Přinášíme pár tipů na super každodenní účesy, které stihnete do 5 minut. 

Však to znáte, pondělí ráno a to poslední na co máte chuť, je vymýšlet praktický, ale vzhledný účes. Ostatně pondělní ráno je jedno z nejhorších - po víkendovém lenošení v peřinách se vám asi těžko podaří najednou vykouzlit plesový účes. Co takhle zkusit messy bun? Jeden z nejoblíbenějších účesů za poslední dobu! A příprava? Asi tak 30 sekund. 

Pokud máte vlasy od přírody zvlněné, vynechte pro jendou ranní rutinu se žehličkou v ruce a nechte přírodě plnou moc. Po boku hlavy si spleťte dva malé copánky a nakonec je spojte dohromady. Vytvoří to krásný efekt upravených a přitom nenucených vlasů. 

Pokud si najdete trochu víc než pár desítek sekund, můžete ráno zkusit tenhle rozpustilý copan. Máte-li raději uhlazenější a upravenější účesy, určitě se vám zalíbí tenhle culík. Gumičku omotejte ještě jedním pramenem vlasů, hezky ji tak skryjete. 

 

Pro milovnice copánků představujeme ještě jednoho zástupce. Je sice maličký, ale taktéž má své kouzlo. Použijte na něj téměř neviditelné gumičky v barvě vašich vlasů a pevně ho utáhněte. Budou-li vám po boku vykukovat pramínky a vlnit se podél tváří, zvládla jste ho dokonale! 

Zdroj: byrdie.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram