5 světově nejoblíbenějších Bourjois produktů - zamilovali jste se také?

5 světově nejoblíbenějších Bourjois produktů - zamilovali jste se také?

Francouzská značka Bourjois láká nové zákaznice na jedinečné produkty, o kterých mluví celý svět. A pokud znáte jen jejich 1-2-3- Perfect makeup, tak vám toho ještě hodně chybí!

 

Většina z vás pravděpodobně zná pověstný 1-2-3 Perfect makeup, který ve třech krocích redukuje barevné nerovnosti pokožky a vytváří přirozený efekt. Druhým, neméně oblíbeným makeupem je potom Heathy mix, který obsahuje výtažky z ovoce pro hydrataci pleti, prozáření i jako prevenci proti vráskám. Slibuje výdrž až 16 hodin a pleť krásně zmatní. 

 

Pro skvělou výdrž rtěnky potřebujete konturovací tužku. Ty od firmy Bourjois si našly své příznivce po celém světě. Konturky jsou totiž dlouhotrvající a skvěle pigmentované. Díky obsaženým výtažkům a pigmentům z rostlin jsou šetrné k jemné a vysoce náchylné pokožce rtů. Stejně a ne-li více jsou oblíbené pudrové tvářenky v retro obalech. Právě ony proslavily celou značku a prodávají se již přes 150 let! Výbornou pigmentaci doplňuje také snadné nanášení.  

 

Velice oblíbené jsou taktéž Bourjois laky na nehty, které uschnou během jedné sekundy. Slibují dostatečné krytí v jedné vrstě a především ultrarychlé zasychání. Vytváří dojem gelových nehtů a dostupné jsou ve 14 odstínech. Co více si přát, když narychlo zjistíte, že si chcete nalakovat nehty, že?

 

A co vy? Který z představených pomocníků nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce?

Zdroj: bourjois.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram