5 top produktů v péči o pleť pro muže

5 top produktů v péči o pleť pro muže

Péče o pleť už dávno není záležitostí, o kterou by se zajímaly pouze ženy, ale čím dál více mužů o sebe pečuje. A co si budeme povídat, je to dobře, protože nikdo z nás nemládne. 

Existuje mnoho způsobů, jak nejen procesu stárnutí zabránit nebo ho lehce pozastavit, ale především, jak se starat o pleť. Na trhu najdeme nespočet produktů, které jsou určeny jen pro muže, ale také ty, které mohou používat ženy i muži a dost možná o tom ani nevíte. My vám usnadníme hledání. Máme pro vás totiž nejlepší produkty na všechny typy pleti, stačí si jen vybrat, který bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám

1. The Ordinary - Hyaluronic Acid 2% + B5

Jestli s něčím nelze šlápnout vedle, jsou to právě produkty The Ordinary. Tenhle zázrak dost možná najdete v koupelně u své drahé polovičky. Jedná se o hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou, které vyživuje pokožku a navrací ji svěžest. Stačí dvakrát denně použít několik kapek, které lehce vmasírujete. 

2. Dermalogica - Special Cleansing Gel

Pěnivý gel s rostlinnými výtažky levandule a meduňky, který ihned zklidní podrážděnou pokožku a účinně odstraní nečistoty. Neobsahuje mýdlo, takže vaše pleť nebude vysušená a napjatá. Tento gel je nepostradatelným pomocníkem při čištění pleti pro všechny, kteří tráví celé dny v rušném městě. 

3. Clinique for Men Face Scrub

I muži potřebují peeling. Jemná zrníčka šetrně a důkladně odstraňují odumřelé kožní buňky a nečistoty. Zároveň se postarají o zjemnění pleti, takže při pravidelném používání bude vaše pleť připravená na přesné a hladké oholení.

4. Collistar Men

Pleťový krém na gelové bázi, který je sice exkluzivní péčí v boji proti vráskám, ale je vhodný také pro pleť, která je vystavována stresu, znečištěnému prostředí a hektickému stylu života. Pokud ještě k tomu všemu pracujete v kanceláři, neubráníte se náhlým změnám teploty a vlhkosti, tato péče bude tou pravou volbou právě pro vás. Svěží a jemná konzistence se velice rychle vstřebává a na pleti vytvoří neviditelný film, který chrání pokožku. Krém neobsahuje parabeny ani alkohol, proto je vhodný i pro citlivou pleť.

5. Lab Series Treat

To nejlepší nakonec. Kosmetika Lab Series se už mnoho let stará o muže a jejich pleť. Jejich produkty jsou totiž vytvářené opravdu jen pro pány. A to je dobře! Stejně jako pleť žen, tak i pleť mužů je specifická. Má úplně jiné potřeby a výrazně se od těch ženských liší. Tento produkt je protivráskovou péčí očního okolí, protože unavená pleť se nejvíce projeví právě na vašem pohledu. Krém obsahuje výtažky z ženšenu, který dodá jemné kůži v oblasti očí dávku energie a prozáří váš pohled.

pinterest.com, dermalogica.cz, thetrendspotter.net, notino.cz, theordinary.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram