5x pánské letní MUST HAVES aneb co by vám rozhodně nemělo scházet

5x pánské letní MUST HAVES aneb co by vám rozhodně nemělo scházet

Exkluzivně pro pány sestavila Móda.cz seznam letních MUST HAVES. Zapomínat byste neměli především na stylové doplňky...

Pánské polobotky z kůže nebo semiše. Číslo jedna, co rozhodně na léto pánům nesmí chybět. Mokasíny se většinou vyrábí v pestrých barvách, vyjimkou tak není ani žlutá nebo zeleno-modrá kombinace. Takové boty mohou tvořit zajímavý outfit samy o sobě. K nim pak stačí přidat džínové šortky, bavlněnou světlou košili a stylové sluneční brýle! 

Elegantní hodinky jsou základem pánského šatníku celoročně. Ani v létě byste na ně neměli zapomínat. Dokonale doladí formální i casual outfit. In jsou určitě barvy jako neonově zelená, žlutá nebo tyrkysová, které seženete především na gumovém či plastovém provedení hodinek. Takové modely se hodí na procházku okolo moře, večer na párty nebo na oběd s přáteli, do práce ale raději volte sofistikovanější variantu v hnědé či černé kůži.

Bavlněná trika milují na svém těle ženy i muži. Na parné dny je navíc bavlna jedním z nejlepších materiálů, protože je příjemná a netíhne k nepříjemnému zápachu ve směsi s potem. Takových triček můžete mít doma spousty - bílé, černé, tmavě modré, pastelové, béžovéá, s proužky, puntíčky... jakákoli si jen dokážete představit.  

Snad největší nutností pro slunečné dny jsou brýle. Chrání váš zrak a jsou úžasným módním doplňkem. Pokud si potrpíte na detaily, jistě jich vlastníte hned několik - s rozdílnými obroučkami, v různých tvarech či v několika variacích materiálů. 

Chino kraťasy se těší velké oblibě mezi muži všech věkových kategorií. Nejsou těžké a silné jako džínovina a prodávají se v obrovsky rozsáhlé barevné paletě. Střihově vypadají vždy podobně - buď sahají ke kolenům nebo do poloviny stehen. Za nás volte v létě 2015 modrou v různé sytosti a tělovou!

Zdroj fotek: pinterest.com, Answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram