7 nových podzimních a zimních trendů, které musíte znát!

7 nových podzimních a zimních trendů, které musíte znát!

Módní trendy podzim/zima 2017 vypadají skvěle a pro nás to znamená nový vítr do šatníku. Už bylo na čase. Pojďme se společně podívat, na to co pofrčí, a doufejme, že si z toho něco vyberete. 

Červená

Pokud je jeden odstín, který bude in, tak je to jistě červená. Odvážná a výrazná barva, kterou si může dovolit skoro každý. Navíc je to barva, která lichotí pleti ve všech tónech a krásně vás rozzáří. Je to opravdová výhra.

Silonky

Během módních přehlídek se objevily trendy tašky a obuv, ale také jeden opravdu efektivní prvek, který nelze ignorovat. Punčocháče, které jsou tak extravagantní, že se jich budete bát. Ať už jsou krajkové, barevné nebo jinak vzorované, je zřejmé, že jich bude na podzim plná ulice. 

Chlupatinky

Ano, opět jsou zde a my je doslova milujeme. Vypadají extravagantně a luxusně tak, že se jim nedá odolat. Vyberte si styl a barvu, kterou můžete nosit každý den, abyste kousek co nejvíce využila a udělala s ním parádu. 

Popisky

Řekni to nahlas. Zřejmě taková je v poslední době filozofie, co se týče popsaného oblečení. A je to super. Mnoho značek, které dříve spoléhaly jen na své logo, se konečně pustily do zajímavé grafiky, která je úžasná. Navíc trička s nápisem, který dává význam nebo o vás něco vypovídá, je skvělé ne?

Velké tašky

Letní minikabelky asi úplně nezmizí, ale na podzim se budou nosit velké kabelky přes rameno. Podívejte se na sportovní a elegantní varianty, které si jistě zamilujete. A bacha, to že jsou obrovské, neznamená, že nejsou módní. 

Super svetry

Oblíbený svetr, který se dá nosit v mnoha zemích snad po celý rok. Nosí se k sukním, džínům, kraťasům nebo přes šaty. Nám se tento trend sice moc nelíbí, ale jistě se najdou tací, kteří se v něm najdou.

Čepice

Myslela jste si, že rok 2017 je rok korzetových pásů? Možná, ale nyní mohou soupeřit s klobouky a čepicemi, které jsou stejně dobré. Špatné vlasy tak mohou být minulostí, protože pod čepicí schováte všechno. 

Tak co, vybrala jste si něco?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram