Abbey Lee Kershaw v Marie Claire a Mad Max

Abbey Lee Kershaw v Marie Claire a Mad Max

Abbey Lee se k modelingu už vracet nechce, ale díky její rozjíždějící se herecké kariéře udělá občas výjimku a spojí obojí do jednoho editoriálu.

Abbey Lee Kershaw už asi v kampani pro Gucci, Lanvin nebo Chanel nepotkáme, modelingu se ale nevzdala úplně. Posledních pár měsíců ho spojuje se svou hereckou kariérou pokaždé, když potřebuje zpropagovat svůj nový film. A tím je momentálně film Mad Max: Fury Road (Šílený Max: Zběsilá cesta). Vidět ho můžete i v českých kinech.

Nejnovější editoriál Abbey nafotila pro časopis Marie Claire, kterému zároveň poskytla rozhovor o své nové cestě, té herecké. Módní svět jméno Abbey Lee Kershaw moc dobře zná, v Hollywoodu to má ale sedmadvacetiletá modelka a herečka těžké, řadí se stále mezi ty spíše neznámé tváře a navíc - na herečku je velmi vysoká. 

My ještě Šíleného Maxe neviděli, ale už jenom kvůli té Abbey se na něj chystáme! Kromě Abbey Lee Kershaw se můžete těšit na Charlize Theron, Toma Hardyho nebo další modelku - Rosie Huntington-Whiteley. Snímek je zatím na nejznámější české filmové databázi ohodnocen 89 procenty.

Foto: interviewmagazine

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram