Abbey Lee Kershaw zpátky v sedle

Abbey Lee Kershaw zpátky v sedle

Už jsme se skoro začali bát, že to Abbey Lee Kershaw se svým nevyřčeným koncem v modelingu myslí vážně. Ale ne, možná to už zase tak vážně nemyslí. 

Abbey Lee Kershaw chvilku koketovala s tím, že s modelingem možná skončí. Ještě před pár lety létala z jednoho týdne módy na druhý, neustále něco fotila a chodila na společenské módní akce. A asi toho už bylo dost, protože se na dlouho odmlčela. A přesto, že je na herečku docela vysoká, se uchytila ve filmu a zahrála si pár roliček. Největší šanci se ukázat dostala ve filmu Mad Max, který je už natočený a má v letošním roce premiéru. Přestávka od herectví nám tak Abbey vrátila k modelingu.

Kromě jiných editoriálů se Abbey rozhodla nafotit i hlavní stranu a editoriál pro Vogue Korea a dubnový měsíc. Studiové fotky jsou pohodové, styling i barvy povedené. Abbey focení sedlo. Autorem fotografií je Rafael Stahelin a série fotografií má příznačný název In The Studio. Snad to zase není na dlouhou dobu naposledy, co Abbey Lee Kershaw někde vidíme jako modelku.

Foto: hetwentysix.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram