Abbey Lee pro FLAUNT

Abbey Lee pro FLAUNT

Abbey Lee Kershaw je tváří nového vydání časopisu FLAUNT. Jeho obálka i editoriál jsou laděny do odstínů bílé a černé. V časopisu se navíc dozvíte i pár osobních věcí o samotné Abbey Lee.

Původem australská modelka Abbey Lee Kershaw v poslední době sbírá jeden dobrý editoriál za druhým. Jeden z jejích nedávno zveřejněných počinů - spolupráce s časopisem FLAUNT a fotografem Maurizio Bavuttim dopadla na výbornou. V magazínu se navíc můžete dočíst o přitažlivosti, o filozofii samotné Abbey a její herecké kariéře.

Editoriál i hlavní strana jsou především o přitažlivosti - kosmické, gravitační, lidské, jaké si jen představíte. Sedmadvacetiletá modelka se v této souvislosti magazínu přiznala, že neustále něco ztrácí. A nejsou to jen maličkosti: ,,Neustále ztrácím telefony. V posledním půl roce jsem ztratila tak šest svých kreditních karet a tři cestovní pasy. Nemá význam, abych se k něčemu poutala, protože se do něčeho zamiluji a stejně to ztratím," vypráví Abbey o své možná roztržité povaze a neschopnosti udržet si materiální věci při sobě. ,,Jsem přesvědčená o tom, že jsem obklopená oběžnou dráhou, která vysává všechny moje věci a někam je rozhazuje. Až zemřu, dostanu svoje věci zpět." 

Kromě této filozofie je Abbey přitahována i k herectví. Za sebou má již několik filmů a další mají následovat. ,,Moje přitažlivost k filmu není úplně něčím, co bych si sama vybrala. Jako by si mě to vybralo samo," říká o svém novém kariérním zaměření Abbey. ,,Ve filmovém průmyslu nikdo neví, kdo jsem, na mé módní pověsti nezáleží. Takže to nějak nemůžu přetvořit a použit ji jako nástroj k tomu, abych se dostala dovnitř, protože tak to nefunguje."

Kromě překážky nedůvěry v její herecký talent, kterou musí Abbey neustále překovávat, je tu i další - její vzhled. Pro modeling je Abbey s mezírkou mezi zuby a svou výškou perfektní, pro film se ale prý jejích 6 stop výšky nejeví vhodnými. ,,Herci jsou malí. Mám pocit, že některé postavy, které bych si opravdu ráda zahrála, se ke mně nehodí fyzicky. Přesto si myslím, že jsem docela ohebná," prozrazuje Abbey časopisu FLAUNT. ,,Přesvědčit ale někoho o tom, že se umím měnit, je těžké."

Foto: FLAUNT

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram