Absolutně výjimečná vůně Féerie Rubis

Absolutně výjimečná vůně Féerie Rubis

Jako jeden z nejvzácnějších drahokamů nacházíme v létě 2015 zcela výjimečnou vůni Féerie Rubis od Van Cleef & Arpels, která okouzlí všechny vaše smysly.

Elixír, jenž hrdě kráčí ve šlépějích svého předchůdce Férie z roku 2007, svou ohnivou barvou inspirovanou rudým rubínem, i díky přirozenému třpytu vzbuzuje vášeň, a je příslibem předem splněných nejtajnějších přání.

Féerie Rubis se ukrývá v temně rudém, jiskřivém drahokamu, který se na světle rozzáří jako samo srdce a je střeženo kouzelnou vílou symbolicky odkazující k ikonickým šperkům světoznámé luxusní značky.

Všechny vaše smysly doslova okouzlí i magické složení této jedinečné vůně, které dominují šťavnaté tóny červeného rybízu a lahodných malin, jenž se snoubí s exotickým liči a kořenitou vůní právě podrcených zrnek růžového pepře. O zcela omamný účinek se ale postará kytice vázaná z čistoty magnólií, jemnosti frézií, sladkých tónů kosatce a něhy pivoněk. Vytříbenost srdce parfému násobí žhavá nóta základu. Zde dominuje smyslnost cedru zjemněná přítomností santálového dřeva. Ovšem plamen skutečné vášně zažehne v samotném závěru a to pohlazením pižma společně se sametovým dotekem fazolek tonka.

Nový dámský parfém Van Cleef & Arpels Féerie Rubis je již nyní v prodeji, a sice v následujících modifikacích.

 

 Eau de Parfum Nat. Spray             30 ml                   1.299 Kč
 Eau de Parfum Nat. Spray             50 ml                   1.849 Kč
 Eau de Parfum Nat. Spray           100 ml                   2.699 Kč

 

Zdroj: FAnn

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram