Adidas Originals x Pharrell Williams

Adidas Originals x Pharrell Williams

Sportovní značka ADIDAS přináší první ochutnávku ze spolupráce se skutečnou hvězdou současné hudební scény a módního světa.

Sportovní značka Adidas právě představuje první ochutnávku ze spolupráce s populárním muzikantem a producentem Pharrellem Williamsem, která přináší stylové kousky nesoucí se v duchu pop art.

Projekt Adidas Originals versus Pharrell Williams, který odstartoval začátkem tohoto roku, nyní s sebou přináší neformální mladistvou módu v podobě celokožených oldschoolových tenisek Stan Smith ve třech základních barvách černá, modrá a červená. Klasická trojice pruhů po stranách je zde zastoupena dírkováním a stélky či paty bot zdobí podpis 41letého zpěváka v podobě loga, které je zde ztvárněno „tahem štětce“.

 

To ale není vše, protože společně s obuví přichází do prodeje i stylová řada sportovních bund vyrobených ze 100% italské jehněčí kůže s pletenými manžetami, které se barevně dokonale sladí s obuví Stan Smith. Italská kvalita je zde vykoupena vysokou daní, které odpovídá i pořizovací cena bundy. Ta totiž vychází na 25.999 Kč. To stylové kecky pořídíte za daleko příznivější cenu 3.799 Kč.

Pokud je vám to ale stále málo, počkejte si na následující měsíce, protože podle informací sportovní firmy Adidas, během října, listopadu a prosince tohoto roku vtrhnou do prodejen s typickým trojlístkem ve znaku i další módní produkty, na jejichž vzniku se podílel Pharrell Williams. O co se přesně bude jednat, ale zatím zůstává utajeno.

 

Zdroj: adidas

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram