adidas originals x Rita Ora, fashion kolekce která zaujme

adidas originals x Rita Ora, fashion kolekce která zaujme

Barevná, veselá a správně ulítlá, taková je nová kolekce od Rity Ora inspirovaná komiksem a pop-artem, kterou si jednoznačně zamilujete.

Představujeme vám nejnovějsí kolekci od adidas originlas x Rita Ora, která je barevná, veselá a ulítlá. Reprezentuje známou popovou divu a odráží její nenucený street style. Rita se v téhle kolekci inspirovala komiksovými hrdiny a pop-artem. 

Pokud tento umělecký směr neznáte, vzpomeňte si na výstředního Andyho Warhola a dostanete celkem jasnou představu. Základem kolekce je grafický all-over print, který obsahuje bubliny, noty, hvězdičky, výrazné barvy a hravé linie. Vypadá, jako komiksový příběh a je zárukou toho, že se za vámi na ulici každý otočí.

Zpěvačka kosovsko-albánského původu se však pozornosti nebojí. Jak můžeme vidět z jejích předchozích kolekcí pro adidas Originals, libuje si ve výstřednosti a rozhodně se nesnaží tvářit příliš vážně. V soukromí ji můžeme vidět v extravagantních outfitech, které napodobují fanoušci po celé zemi. Má ráda sportovní kousky v kombinaci s glamour doplňky a červenou rtěnkou, kterou má i v reklamně na Rimel London. Jejím zdrojem inspirace jsou malé londýnské obchůdky a second-handy. Tahle holka ví, jak se obléct stylově. Za ty roky, co se pohybuje na popové scéně si vytvořila originální módní rukopis. I proto s ní adidas Originals dlouhodobě spolupracuje při tvorbě svých fashion kolekcí.

Tyhle módní vychytávky nepatří do gymu ani na sport, nenechte se zmást sprtovní značkou adidas, Kolekce Rita Ora jsou hi fashion. Největší fashionisté je nosí pohromadě jako každodenní outfit, nebo spolu s basic kouskem, který celý look trochu uklidní. Je to jen na vás a na vaší odvaze.

V nabídce Super hero packu najdete klasické kousky jako Superstars sneakers nebo basic cut trička. Pro odvážnější je zde cropped tričko, cropped mikina s kapucí, barevné legíny a krásné sneakers. Pro ty, kteří hledají jenom maličký módní úlet, je tu například čepice s průhledným kšiltem, ideální na letní čas. Všechny kousky koupíte online ve FreshStyleStore > brands24.cz.

 

 

Zdroj: brands24.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram