Adidas by Stella McCartney - sportovní kolekce, která má styl

Adidas by Stella McCartney - sportovní kolekce, která má styl

Stella McCartney tvoří sportovní kolekce pro adidas už déle. Pro rok 2014 představuje kolekci plnou barev, zajímavě střižených plavek i tílek a ultra moderní provedení bot.

Najdete tady také vzorované legíny a sportovní tašky. Výběr je obrovský. Celou kolekci spojuje pánský střih bund a vínová se starorůžovou.

Co si v nové kolekci rozhodně zaslouží pozornost, jsou plavky. Vyznačují se opravdu pevným a zároveň pružným materiálem a typově se blíži balconnete podprsence s průstřihy na stranách. Na výběr máte mezi černou, žlutou a jahodově červenou barvou. Jednodílné plavky pak mají tvar peplum topu a najdete zde i limetkově zelenou.

Designově vydařené jsou především teplákové minikraťasy. Střihově jsou úplně klasické, barevně jsou potom k dostání 4 možnosti - starorůžová, blankytně modrá, světle a tmavě šedá. Speciální běžecké kraťasy v červené, černé a tmavě modré mají síťovanou podšívku a zadní zipovou kapsičku, kam schováte třeba klíče a peníze. Pokud chcete být při běhu či jiném sportu extrémně styloví, potom jsou minišortky se vzorem sedmikrásek právě pro vás.

Legínové kraťasy, tříčtvrťáky nebo klasické kalhoty - i ty jsou nabízeny v mnoha barvách, barevných kombinacích a vzorech. I legíny mají vzadu kapsičku na zip a jsou vyráběny z prodyšných materiálů vhodných na sporty, jako je běh.

Typickým znakem všech šusťákových bund i mikin této kolekce je širší pánský střih. Mikiny jsou udávány jako běžecké - otázkou je, jestli je tento široký střih tím pravým na běhání. Praktické jsou ale určitě kapsy z obou stran. Jak na dolním lemu, tak i na rukávech jsou všity gumičky.

Extra moderní sportovní boty jsou navrženy tak, jakoby na naší noze vůbec nebyly. Jsou perfektně provzdušněné a mají zajímavé barevné kombinace. Tato edice nabízí i starorůžové balerínky s prodyšnými částmi podél chodidla. Svůj outfit v kolekci můžete doplnit sportovní taškou speciálně vytvořenou na plavání nebo třeba podložkou na jógu.

Jak na vás kolekce Stelly McCartney pro adidas působí? Oblékli byste si tyto kousky na sport?