Adidas by Stella McCartney pro Podzim/Zima 2015-16 ve starorůžové a vínové

Adidas by Stella McCartney pro Podzim/Zima 2015-16 ve starorůžové a vínové

Populární kolaborace světové návrhářky Stelly McCartney společně s addiasem dospěla k další kolekci. A je stejně originální jako ty předchozí!

Již deset let se setkáváme s novými a stále zdařilejšími kolekcemi, které adidas prezentuje ve spolupráci s tvorbou Stelly McCartney. Ta aktuální je určena pro období Podzim/Zima 2015-2016 a zahrnuje tak i teplé oblečení určené k lyžování. Mimo to se ale pochopitelně můžeme opět těšit na funkční oblečení pro silové tréninky, jako je třeba jóga a zároveň na kousky určené k populárnímu běhu.  

                                 

                

Unikátní technologie pro vyvíjení sportovního oblečení, kterými se pyšní návrháři adidasu, se tak opět spojila s nadčasovým a velice specifickým stylem McCartney. Nabídka celé podzimní kolekce je sladěna do několika odstínů - starorůžové, vínové, tmavě modré a žluté. V kolekci určené k běhu, tenisu, józe, lyžování nebo tréninku se proplétají abstraktní návrhy vzorů společně s nevšedními střihy sportovního oblečení. V neposlední řadě také s vysokou úrovní všech dovedností funkčního oblečení, které požadují i ti nejnáročnější sportovci.

                   

Co potěší snad každého rozumného nadšence módy v dnešní době je informace, že při výrobě je dbáno na ekologický a tudíž i velmi šetrný pracovní postup, o čemž svědčí číslo 95 %, jenž vyjadřuje množství použitého materiálu, které končí na finálním modelu. Nedochází tak k vysokým ztrátám během výroby!

                   

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram