Aktuálně: Královská rodina v Polsku, Cara Delevingne pro Armani a svatební šaty Mirandy Kerr

Aktuálně: Královská rodina v Polsku, Cara Delevingne pro Armani a svatební šaty Mirandy Kerr

Novinky z módního světa přinášejí pohled na tour královské rodiny po Polsku, slavnou Caru v nové kampani Armani Exchange a Mirandu Kerr ve svatebních šatech.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge a jejich syn George s dcerou Charlotte včera přistáli na několikadenní návštěvu v Polsku, odkud budou pokračovat do Německa. Během prvního dne stihla Kate vystřídat hned dva outfity. Z letadla vystoupila v sametovém kostýmku s peplum sáčkem a sukní Alexander McQueen a na večer se převlékla do bílých šatů s černým decentním vyšíváním Gosia. Zatímco Charlotte, kterou nesla Kate na ruce, byla připravená na fotografy, George kráčející vedle tatínka chvilku nepostál a koukal, co kde lítá. Nad jeho obličejem se teď rozplývá celý svět.

Cara Delvingne tváří nové kampaně značky Armani Exchange. Několik fotek zaplňují její bližší záběry zhruba do poloviny těla a není sama, kdo se v dané kampani objevuje. Doplňuje ji ještě sympatický DJ Martin Garrix.

Téměř dva měsíce po tajné svatbě Mirandy Kerr a Evana Spiegela byly konečně odtajněny její svatební šaty z dílny Dior. Ukázala je na několika zahradních snímcích a zapózovala i se svým novým manželem. "Upřímně, nedokážu si představit krásnější šaty," řekla modelka s úsměvem magazínu Vogue. Jak ji slušely, posuďte sami!

vogue.com ; twitter.com ; wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram