Aktuálně: Kylie Jenner nejmladší nejvíce vydělávající, Kardashian uvede vlastní kosmetiku a pravda o RTW

Aktuálně: Kylie Jenner nejmladší nejvíce vydělávající, Kardashian uvede vlastní kosmetiku a pravda o RTW

Kylie Jenner je nejmladší celebritou nejvíce vydělávajících žebříčku Forbes, Kim Kardashian uvede vlastní kosmetickou řadu a luxusní značky ztrácejí zisky na Ready-to-Wear.

Kylie Jenner je nejmladší z celebrit, které časopis Forbes pravidelně řadí na seznamu nejvíce vydělávajících slavných osobností. Její výdělek sahá za minulý rok k 41 miliónům dolarům, což je v přepočtu okolo 955 miliónů českých korun. A to je pořádná částka na teprve 19letou dívku. Na prvním místě se umístil zpěvák Diddy, na druhém Beyoncé a na pátém místě fotbalista Cristiano Ronaldo. Kylie Jenner byla 59.

Kim Kardashian se chystá uvést vlastní kosmetickou řadu pod názvem KKWBeauty. K jejímu spuštění dojde 21. 6. 2017 a zatím vlastně ani nevíme, co čekat. Ze snapchatu se mohly její fanynky dozvědět, že první uvede konturovací kit. Pro novinky můžete sledovat Instagram nebo se na webových stránkách pod jménem značky přihlásit k odběru newsletteru.

Ready-to-Wear kolekce, které ještě před nedávnem představovaly pro módní značky jistý zdroj příjmu pro jejich business, upadají. Módní domy se tak snaží na nich co nejméně prodělat, nikoli co nejvíce vydělat. K poklesu prodeji RTW vede mimo jiné také možnost koupit si velmi podobné kousky v módních řetězcích za zlomek ceny. Lidé se dnes stále orientují na kvantitu, nikoli na kvalitu, takže si raději nakoupí tašku triček v Zaře než jeden kousek od světového návrháře.

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram