Aktuálně ze světa módy: kampaň Elisabetta Franchi, Gucci a problémy Vuitton s PETA

Aktuálně ze světa módy: kampaň Elisabetta Franchi, Gucci a problémy Vuitton s PETA

Kampaň značky Elisabetta Franchi vás dostane do kolen. Představíme také nové modely brýlí Gucci a informujeme vás o tom, jaké problémy aktuálně řeší Louis Vuitton s organizací PETA.

Topmodelka Toni Garn se stala tváří nádherné luxusní kampaně na jaro a léto 2017 návrhářky Elisabetta Franchi. Italská značka se rozhodla nafotit své snímky v Londýně a stylizace celé kampaně se rozhodně povedla. Zlatem posázený nábytek, stěny i strop honosného paláce v doplnění o skvostné návrhářské umění, čistou eleganci a neskrývaný přepych potěší každého, kdo se rád pokochá překrásnými prostory a kvalitní módou. Za nás kampaň aspiruje na jednu z nejlepších letošního jara! 






Dříve Prada, dnes Louis Vuitton. Organizace za ochranu zvířat PETA si posvítila na jeden z největších a nejslavnějších módních domů a chce mu zakázat prodávání veškerých produktů, na jejichž výrobu byla použita kůže z plazů. Odvolává se na to, že takové počínání je nelidské. Zástupce společnosti již na výzvu PETA zareagoval se slovy, že žádná nepovolená a neetická praktika se zvířaty se pro získání jejich kůže na produkty LV neuskutečňuje, jelikož by takové počínání bylo v rozporu s filozofií módního domu. PETA se s tím ovšem nesmířila. Údajně se nebrání jakémukoli nutnému prostředku včetně protestů a demonstrací, aby značce v používání hadí kůže zabránila. 

Čínská herečka Ni Ni byla vybrána do kampaně značky Gucci na sluneční i dioptrické brýle. Fotky společnost vypustila jen tři, ale toto číslo nám bohatě stačí k tomu, abychom si vytvořili pohled na celou kolekci. Trendy jsou brýle se zašpičatělými "kočičími" obroučkami a velkými skly. 

fashionista.com ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram