Aktuálně ze světa módy: Kendall Jenner pro Estée Lauder a Dior oznámí novou kreativní ředitelku

Aktuálně ze světa módy: Kendall Jenner pro Estée Lauder a Dior oznámí novou kreativní ředitelku

V dnešní době si ji docela oblíbili - Kendall Jenner stojí v čele kampaně Estée Lauder. A očekává se jmenování nové kreativní ředitelky módního domu Dior. 

Pro Kendall Jenner to rozhodně není poprvé, co se vyskytuje v módní branži. Aktuálně jako tvář kosmetické kampaně značky Estée Lauder. Na jedné z fotografií pózuje se zvětšeninou flakónu od parfémové vody Modern Muse Le Rouge Gloss a na druhé v interiéru auta. Focení pro francouzskou značku doprovázel také rozhovor na jejich webu, kde Jenner popisuje, co je jejími must have produkty. "Rozhodně s sebou potřebuji mít balzám na rty, před spaním si myji obličej, používám oční krém, a když letím letadlem, snažím se co nejvíce hydratovat pleť."



Poté, co Raf Simons v říjnu 2015 opustil křeslo kreativního ředitele francouzského módního domu Dior, jeho vedení do teď nenašlo náhradu. Spekulace se ale začaly tvořit okolo krativní ředitelky značky Valentino, Marii Grazii Chiuri. Podle dostupných informací se očekává, že právě ji dosadí společnost Dior na jednu ze svých nejpodstatnějších pozicí a to během července. Přesněji poté, co bude uvedena Haute Couture kolekce. Pokud tomu tak bude, Chiuri se stane první ženskou kreativní ředitelkou Dioru. Tím pádem nastane další otázka - kdo zaplní její místo u Valentino? 

fashionista.com ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram