Aktuálně ze světa módy: NY Fashion week bude kratší a jarní kolekce Guess

Aktuálně ze světa módy: NY Fashion week bude kratší a jarní kolekce Guess

Aktuální zpráva z módního světa hlásí, že newyorský Fashion week bude už od podzimu o něco kratší a přidáváme ještě jarní kampaň Guess. 

Mnoho návštěvníků New York Fashion weeku si stěžovalo, že jsou přehlídky příliš dlouho od sebe a celý módní týden je zbytečně natažený na více dní, než by bylo třeba. Přestože ty hlavní značky neprezentují dříve jak ve čtvrtek, menší módní jména uvádí nové kolekce klidně už v úterý a celý týden končí až následující čtvrtek. To vychází až na devět dní a pro ty, které ještě čekají týdny módy v Londýně, Milánu a Paříži, je to prostě příliš. Proto CFDA (Council of Fashion Designer of America) oznámil, že letošní podzimní Fashion week zkrátí o jeden den. Otevírat bude Calvin Klein 7. září a zavírat Marc Jacobs ve středu 13. ve večerních hodinách. 

Jarní reklamní kampaň americké značky Guess přináší již tradičně sexy topmodelku Hailey Baldwin, která pózuje v destinaci jižní Californie v high waisted džínových kraťáscích, saténových maxišatech a bílém setu crop topu a kalhot. Fotky pořídil Rayan Ayash a díky nim si dokážeme udělat představu o tom, jak značka Guess vidí léto 2017. 




fashionista.com ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram